jag är en fattig bonddräng

Jag vaknade vid elva och har redan hunnit äta frukost, fylla på vatten hos fiskarna och mata dom feta stackarna, plocka plommon och rensa ogräs.
Jag tänkte belöna mig själv med att spela lite super mario world, vilket jag rular på, men den här datorn är så seg att det är helt otroligt. det har tagit mig en timme att kolla på 7 sidor.

igår var jag hos annelie och pratade om allt möjligt. Vi bestämde att jag ska ringa till socialkontoret på väster för att börja söka försörjningstöd. det vore så skönt att ha egna pengar och inte behöva tigga av mina föräldrar. känns väldigt oskönt att fråga om pengar till allt verkligen. jag vill inte att dom ska tro att jag endast vill veta av dom om jag får pengar.

på fredag kommer jompis storasyrra jenny hem med sin hund kitty!! men jag ska inte träffa dom förrän senare eftersom pallisch fyller år och vi ska ut och svänga våra lurviga. självklart nyktert för min del, men i got psycho runnin' through my veins så jag behöver inte alkohol. även om det är väldigt kul med alkohol när det går rätt till.

min rum är klart här ute. jag glömde kameran så jag kan inte visa några bilder men det är vackert som en dag. ros-tapeter och 40-tals stil på möblerna med bl.a ett stringbord.

jag var i norrland förra veckan också. där träffade jag mormor, moster katrin + familj, roggan och kurtan. det var kul. jag färgade håret svart också.
puss


RSS 2.0