those clouds don't scare me

idag är en ledig dag för mig, väldigt skönt. jag har sovit tills för ungefär en halvtimme sen och nu sitter jag och maler igenom lite bloggar och sen lite flashspel. ska försöka orka in i duschen och sen måla andra handens naglar. igår var jag så trött att jag inte orkade göra klart det.

men alltså även fast det var mycket folk och människor var överallt och barbiespastic spelades non-stop så älskar jag mitt jobb. hoppas verkligen jag får anställning till december och tim-vik senare. jag trivs verkligen bra med att vara kring leksaker. det gör att jobbet med alla tunga lyft och allt sånt blir mycket lättare.

nu ska jag kolla på Charmed och hoppas att jag kommer in i duschen någon gång.

denna låt är min nya favvo. jag blir så jävla glad varje gång jag hör den.


i won't let you leave my love behind.

Nu har jag jobbat två dagar på toys. det har varit roligt och tungt, men framförallt roligt. det är så kul med att människor som kommer och frågar mig som om jag visste något och sen får jag vara den som kan saker.
typ om vilket pris en littlelest pet shop accessoarväska kostar. fantastiskt!
jag jobbar på "tjejavdelningen" men man ska visst inte kalla den för det. det gör jag iallafall. spelar väl ingen roll, alla vet ju att tjejerna går till den avdelningen och att alla saker antingen är rosa eller är till för att stöpa framtida husfruar. i love it! alla dom sakerna förrutom babydockorna är jätteskoj. jag ska önska mig massa saker i julklapp!

vid barbiesektionen spelas en reklamfilm på en rosa tv om och om och om igen. alltså nonstop från klockan nio till nio. en reklamfilm. cirka 3 minuter lång. och efter att jag stått och packat upp varor i den gången i ungefär en timme försökte jag fatta vad det var dom sjöng i reklamen.
jag svär att dom sjöng You don't need a baby to have a good time, Princess Barbie Spastic!
alltså jag vill ha en spastisk barbie. vi skulle kunna ha roligt ihop.

dom spelar ju även radio inne i butiken nonstop, och idag har det nästan varit komiskt vilka låtar som gått. jag fattar inte vilken kanal det är på, men alla låtar är typ hjärtesorgslåtar. "everybodys talkin'" med nilsson till exempel
"People stopping staring
I can't see their faces
Only the shadows of their eyes

I'm going where the sun keeps shining
Through the pouring rain
Going where the weather suits my clothes"

Man ba okej men vad fräscht! massa såna där. och typ kärlekslåtar. då började jag skratta faktiskt, kändes väldigt märkligt. jag var ett steg ifrån att ta tag i en baby born-docka och maniskt vagga den fram och tillbaka och övertyga den om att allt kommer bli bra.. haha.

jag har glömt matlåda båda dagarna, igår käka jag på max och blev illamående och idag gav jag bara upp och åt lite läckerol och drack vatten. konstigt nog blev jag inte hungrig förrän vid fem någon gång, och då var jag ju på väg hem. jag antar att det är bra att jag åt frukost.
skicka in en ny ansökan om socbidrag också, så förhoppningsvis får jag pengar till nästa vecka. vore bra, jag ska köpa ett snövit och de 7 dvärgarna hus, ett hello kitty pepparkaks hus, en littelest pet ekorre och ett nintendo ds med hello kitty spel. wiie. jag kommer itne ha råd att äta!

annars så är det som det är. varken bu eller bä. mest trött och otroligt söt. idag är jag så söt att jag vill äta upp mig själv. kolla:


pusshej


leksakskrängare

jag fick jobbet. det är ju kul. börjar på måndag.
gråter så mycket att mina linser ramlar ut och gör saker i zernitlera för att hålla händerna upptagna så jag inte stryper mig själv.

nu ska jag gå in i zombiemode igen.

hejdå.

blurg

jag har verkligen ändrat min dygnsrytm. gått och lagt mig vid fyra varje kväll och vaknat vid två. galet.

men imorrn måste jag ut till toys'r'us för jag har en anställningsintervju som jag hoppas jag kan naila.

om jag får det jobbet så kan jag åka till palle och julia!

jag är glad men trött.

rollin' in the ocean

igår var jag och simmade. det var kul. jag simmade 50 längder i hästfart sen andades jag länge.
imorrn ska jag jobba igen. det är kul, men ajg tror inte jag får pengar från socialen denna månad. det betyder döden.

nu ska jag kolla på colbert.

RSS 2.0