Katarr

Inatt fick jag inte mkt sömn.
Krister har typ magkatarr/blindtarmsinflammation eller något liknande så han var vaken hela natten och tjöt och klagade. jag ville ta honom till sjukhuset för att få tabletter eller ngt men han vägrade.
Idag var jag hemma med sjuk karl och har daddat honom. Vi har nu köpt omeprazol så han klarar sig.

Annars händer inte mycket. Igår var det torsdag och idag är det fredag. Jag har inga pengar så jag kan inte gå ut, om inte bönis och harajuku betalar för sina pärlplattor. då har jag råd med några öl iallafall! annars får jag väl panta burkar.

jag har verkligen inget att säga. jag är snygg, har klippt min lugg. senlugg är inte smickrande. 5 cm kort lugg är det.

Damn right.

förresten är det väldigt skumt att så fort jag skriver om en klänning får jag kommentarer från utomstående. usch, jag ska aldrig mera lägga in en bild på kläder. Som Michel skulle säga:

Nej, det här är ingen modeblogg! Det här är en personlig livsstilsdagbok som även berör kultur, politik, näringsliv och juridik.

It's a great life

En kvinna ska vara:

Sexig men inte billig.
Snäll men inte mesig.
Smal, men inte spinkig.
Sportig, men inte lesbisk.
Glad, men inte hysterisk.
Känslig, men inte deprimerad.
Smart, men inte ett supergeni.
Hon ska kunna dansa bra och rytmiskt.
Hon ska gilla sex, men bara om hon är kär.

ball klänning!

image15

den är snart min!

Bloood

Haha jag har skrivit så mycket om mens, graviditet och missfall att det är reklam för grav.test och hormonpiller på min blogg. sooooft!

nu har allt löst sig tror jag. det känns som det.
jag har varit så orolig för att såra någon och när jag blir orolig för det tappar jag kontrollen och gråter och gråter och gråter.
MEN jag skadade mig inte! för jag är kungen.
nu tror jag inte någon blivit sårad. och om någon har blivit det så vet jag redan att det är mitt fel och att jag är dum i huvudet. det behöver ingen berätta för att jag ska veta det.

enligt psyktestet jag gjorde för ett halvår sen har jag 150 "poäng" över det normala i att känna skam och skuld i allt jag gör. och samtidigt har jag likamycket "poäng" över att inte ha några spärrar. Så jag gasar på som fan i en uppförsbacke med handbromsen i. Undrar hur länge detta kan pågå innan jag ger upp? Vi får se.

Snart kommer pappa hit för att köpa min klänning. Jag är lite nervös, ingen har sagt om min klänning är ful eller inte. Krister tycker den var fin iallafall, och det är han jag faktiskt gör mig fin för.

Idag hade vi bara en lektion. Eller två, men jag missade första. Och den andra var meningslös.

P har fått en lillebror!!!!!!!!!!! jag dör!!!!!!!!

Efter en hård dag på barrikaderna

Ringde Rebbiz och muntrade upp mig till tusen.
"Stina! Jag är på väg hem från jobbet och vet du vem som kommer till Mitt andra nästa vecka? MILLION STYLEZ!"

Jag har aldrig hört någon bli så lycklig över million stylez, men jag är likaså. det ska bli så kul att få skaka fettet till tonerna Miss Fatty. Jag är svart in my heart!

Tack Rebbiz. Du är pussgulle!

Jag klarade förresten äntligen BackPacker-grejen. Jävla svårigheter. Det tog mig bara 40 minuter. Jag försökte i tre timmar i lördags liksom. Jag tänker bättre efter jag har gråtit.

F.ö fy fan vad jag bölade igår. Låg och snyftade i telefon till Krister och typ
"ååååh kjiiiistejjjj det jinner tåjajjj i mitt öjjjaaa, blääää".
Men han kan verkligen muntra upp mig även om han inte fattar det själv. Han ba jag vet inte vad jag ska göra, jag vill ju trösta dig. Sen råkar han typ rapa och jag börjar skratta, eller att han säger Men Stiinuuuus Finuuus.
Han är fan bra. Sepekrister.

Pappa skjutsade hem vid mig tio igår ikväll, på en helt översnöad väg som var extremt hal. Han fattade att jag behövde åka hem och jag älskar honom så mycket för att han fattade det.

Efter jag hade börjat få tååjjjajjj i öjjjoonen så ville jag åka hem. Först var det för att jag har mina rakblad i stan och jag ville köra ett par varv på handlederna. Funderar dock på att byta till låren eftersom där syns det inte för utomstående.
Men sen efter jag pratat med pappa var jag tröstad men jag ville bara hem till mamma och till mitt täcke som luktade Krister. Så sagt och gjort, jag åkte hem. Spelade backpacker. Vaknade av att pappa ringde och nu sitter jag här och längtar efter ikväll. Lite iaf.
Fast min kusin kommer!! jag har inte träffat honom sen han var typ 10 och nu är han 22! Han och hans flickvän skulle typ åka förbi örebro och ska sova här. sjukt weird.. jag vill inte.


Annars så är det helt bestämt att jag ska gå på ballen med pallen. för jag vill det och det var bestämt så från början. Hon matchar mig.

mange har ikke baller til a klare tinga sjael

Nu har jag sett Terkel i Knipe hur många gånger som helst. Världens bästa film. Den önskar jag mig i födelsedagspresent!
Här är min önskelista:

* Beverly Hills 90210 säsong 2
* Torkel i Knipa (viktigt! norskt tal!)
* Pärlor och pyssel från Brio Katalogen
* Trosor (söta trosor, med regnbågar och rosor på. Inga läskiga snobben-trosor)
* En vit BH, strlk 75 E.  Ingen jävla push-up. Hellre push-down.
* En personlig assistent
* Smörpapper
* Hello Kitty kaffekokare
* Kastruller och stekpanna, dom prickiga från Lagerhaus
* En digitalsystemkamera, sån som P har
* En laptop, gärna en macbook i rosa.
* En hund, en dvärgchiuahua eller en jack russel med bruna fläckar, inte svarta. Inte strävhårig, och inte långbent.
* Folk som vill köpa mina pärlplattor, jag får inte plats med dom hemma
* Mörkbrun hårtoning
*Onkel Stewart
* Pengar
* INGA SKIVOR!!  jag hatar musik!!!!
* En Ipod video så jag kan se på beverly hills när som helst.


Det är ett litet urval av det jag vill ha.


Förresten gick jag upp jättetidigt idag och åkte till sjukhuset för att ta blodprov. passade på att gå förbi kvinnokliniken när jag ändå var där, för att kolla om jag kunde tala med någon om mina extrema blödningar. Det kunde jag, men dom kunde inte göra så mycket. Hon tyckte också det lät som ett missfall. Kanoners.
Varför måste jag uppleva allting så jävla tidigt? Jag är trött på det. Jag vill bara ha ett normalt liv utan massa obehagliga överraskningar.
Jag ska iallafall till doktorn i eftermiddag för att kolla upp det och sen ska jag till tandläkaren för att få en tid att fixa mina framtänder. Krister och jag lyckas skalla varann hela tiden, så nu har jag ännu ondare i tänderna. Skööönt.

Annars så har jag träffat hela kristers familj nu. Hans mamma, hans fyra systrar, en av systrarnas pojkvän och deras hund. Plus hans pappa och hans bror då. men domhar jag träffat innan. Jag var så djävla nervös innan men jag bet ihop och det var faktiskt skitkul. Dom är minst lika psykiga som jag, och det är helt underbart. Kanske därför vi funkade så bra ihop direkt jag och krilleminipille? vi åt iallafall påsklunch ihop hemma hos hans mamma och sen drog jag och Krister till örebro igen. Där möglade vi i soffan och slogs lite.
jag tror jag ska bli proffswrestlare när jag blir stor, för jag är kung på att brotta ner krister. Sätter mig på hans armar och trycker hakan mot hans tinninig, han skriker som aldrig förr!

Sen har jag varit hundvakt i helgen. Till lilla Samantha, en stor fluffig tampong som Krille beskrev henne. Hon är skitgullig men skäller åt teven hela tiden. Men hon är gosig som fasen och somnade precis vid Kristers fötter i sängen. Det såg så jävla gulligt ut. Nu är hon hemma hos sin matte igen, men matten funderar på att flytta tillbaka till Nya Zeeland och lämna Sammi hos oss i ett år. Vi får se hur det blir med det...

I lördags var jag o kollade på film hemma hos Rebbizz med Cam, bratt o johanna. Det var myspys. även om jag inte kunde gråta till Rent. jag ville verkligen men jag har svårt att gråta till filmer om jag inte är med mamma typ. Då gråter jag till Vänner.

Sådär. Där har ni i princip hela mitt lov. Jag tror jag ska göra denna blogg lösenordsskyddad och sen inte ge lösen till någon. Vore skönt att ha en dagbok.


Turistens klagan

Nu ska jag gå till Waterproof för att få mina pengar tillbaka. med min tur så har dom stängt idag och öppnar aldrig igen.

Jag blir tokig på min kropp. Den är strejkar helt.
jag vet inte vad det är som gör det, att jag har ökat min lithium-dos eller att jag stöter ut spiralen eller att jag äter och sover för dåligt?
antagligen en kombination av alla.

Men det går verkligen på mina nerver. Jag har förlorat fan typ 10 liter blod dom senaste två veckorna, jag går på toa typ två gånger i timmen, jag kan inte sova, jag är aldrig sugen på att äta så jag äter bara massa godis och chips och dricker läsk.

Igår så vaknade jag kvart i tre. Jag somnade kanske klockan tolv kvällen innan. Utan medicinering. Skitkonstigt.
Inatt somnade jag halv sex, vaknade halv ett. Men jag har på mig en jävligt het Mumin-tröja.

Jag funderar på att starta någon sorts hemsida med mina pärlplattor och kanske sälja dom. Är det någon i hela världen som kan sånt? Hemside-grejer? För jag kan lite, men jag har inget program för det. Jag behöver alltså ladda hem något gratis.. Eller att någon skickar mig något bra program. Gimme a buzz om du har något.

Nu ska jag väl sminka mig. Jag har också fått böldfinnen nummer ett precis mellan ögat och näsan.. Den går ju inte att komma åt. Så jag ser ut som Quasimodo. He's kinda hot tough.

Sometimes you gotta make some love

Okej så jag har världens största problem just nu.
Alltså typ det värsta i världen.

Krister vill inte ha sex med mig.
(eller asså.. han vill ju, men inte alls lika mycket som jag vill!)

jag tänker att ungefär en gång om dan eller fler passar mig perfekt, då får jag bekräftelse, tillfredställelse och en liten workout. Samt att jag får se honom naken, och det är aldrig fel.
Han tänker vad spelar det för roll? jag har aldrig varit någon som har sex jätteofta. En gång i veckan kanske..

Jag blir en sexuellt frustrerad kåtbock av detta. Det har gått så långt att jag funderat på att vara otrogen.
MEN sen kom jag på att jag tycker om sex, men jag tycker om krister en miljard gånger mer.
kompromisser är det enda rätta just nu. han får fan inte tro att jag ska klara mig på ett ligg i veckan. jag är väl inte störd..

Detta stör mig något så fruktansvärt. Men igår verkade det som att han faktiskt förstod min sida. Det var skönt.
Fan va bra han är även fast han är munk och torr som fan. Vem i helvette vill inte ligga med mig? Jag är väldigt akrobatisk!

Annars så har jag mens för andra VECKAN i rad nu. Jag dör. Jävla spiral att förstöra mitt liv. Jag blir verkligen tokig. En anledning till att jag inte har fått knulla på hundra år. 

sniff sniff

Idag hängde jag och P upp våra saker i slottet. Det är kanon. Mina pärlplattor kommer ha ramlat ner till imorrn, och jag måste köpa tejp som fastnar på betong. Mindre skönt men sånt är livet

Annars så händer inte så mycket. Jag har inte mens. Det är ju kul.
Krille håller på att bli frisk, så äntligen kan jag få ligga lite.

mackan har fest på fredag men jag orkar verkligen inte gå. Jag har blivit en lam jävel, men jag känner att det kommer bli för mycket folk för att jag ska tycka att det är kul, och jag har inte någon sprit heller. jag har iallafall en present! det är schysst.

Annars händer inget.  Jag var hos Peter igår, min nya psykgubbe. Det var brandövning på hela vuxenpsyk precis när jag hade min tid så det var brandmän och skit där. Dom skulle göra den realistisk så dom fyllde hela första våningen med rök. Moget.
Så vi stod typ utomhus och pratade och jag gillade honom inte. Han försökte vara trevlig. jag gillade det inte. Han pratade sakta. Jag gillade det inte. Han var kort. jag gillade det inte. Han var kille. jag gillade det INTE.
Men jag ska ge honom 2 chanser till. Om han är likadan då så dumpar jag honom. jag tänker inte prata med en kille. eller en tant. jag vill bara prata med ingela. hon känner mig, hon förstår mig och hon har hjälpt mig mer än vad någon annan har kunnat göra eller kommer kunna göra. jag vill inte byta!!!!

sen hade vi foto, jag framkallade min rulle. det blev fina bilder på krister tror jag. ska göra två st 24x18 enligt uppgiftspappret, och en ska bli på honom. han är så söt.

igår så kom han hit helt plötsligt. vi pratade i telefon och jag frågade om han var sugen på att hänga och han ba visst. fast han egentligen var sjuk och kanske inte alls orkade. sen var jag glad resten av kvällen och han luktar så gott! han använder ingen parfym eller nåt, han luktar bara fantastiskt ändå. och han är så varm och så len. det finns inget mysigare än att ligga brevid honom och sniffa lite på honom och klappa lite på honom.

men ikväll kommer han inte verkar det som.. han var tvungen att åka hem och hämta pengar så han kan köpa ett nytt länskort. men han kanske skulle komma senare om han hann. Jag har tillochmed bytt sängkläder och städat i mitt rum så att han ska känna sig mer välkommen. det är itne så välkomnande med trosor och pärlor och snusprillor överallt. jag är så sluskig.

jag har fått tv på rummet också! den är söt! :)

We might die from the medications..

Hejhej hallå dagboken

Jag har haft en turbulent morgon. Somnar runt halv fem efter att ha fått tv på rummet. jag var som en tjockis i en godisaffär och kollade på beverly hills boxen och pärlade. freeeeedom!

Skulle upp till min nya psykperson Peter och hade ställt klockan på åtta. Vaknar panikslagen kvart i tolv och helt förvirrat häller jag i mig kvällens medicindos i tron att det är morgonens dos som jag glömt att ta. Sen ser jag att jag nu har fått i mig alldeles för mycket lithium på alldeles för kort tid och blir ännu mer panik. Ringer lite samtal och lugnar mig, lämnar ett meddelande på peters telesvar och han ringer upp och berättar att jag har tid imorrn.
All panik i onödan. haha. så jävla typiskt.

Men det gör inget. Krister muntrade upp mig på ett sånt sätt som bara han kan. Tur att han finns.

Tyvärr så blir jag cepe i huvet av överdriven medicinering.. Jag har som en svamp i skallen nu. Men det kan vara för att jag sovit så lite också.

Annars laddar jag mer inför utställningen. Jag har massa fina pärlplattor nu. Kanske borde sluta nu? Det finns så det räcker å blir över..


Oh well. Nu ska jag kolla på tjockisar på Oprah och känna mig fet.

My boo



Här är mitt cepe..
Heeejjjjzzz säger han

KUNGEN

Jag vaknade alldeles för sent idag och sjukanmälde mig.

HAR GJORT KLART PSYKOLOGIUPPGIFTEN NU!!!!!

HAHHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA :D:D:D:D:D:D:D


jag är så jävla bra. jag kanske kan få VG I KURSEN!!!!!!!!!! HUR PSYKAT ÄR INTE DET?!?!?!?!?!?

och palle och jag ska ha utställning nästa vecka!
Ni måste komma!

Det är på slottet i karolinskas lokaler torsdag den13 mars mellan kl 17-19!!!!!!!!! WOOOOOOHHH!!!


Livet leker lite!

Jag och Krister kommer tillochmed bra överrens och har mysen ihop också. Helt crazzzy

det enda jobbiga i mitt liv just nu är jag att jag verkligen verkligen vill skära upp armana i spagat och sen ligga och se hur blodet rinner ner till golvbrunnen i badrummet, och att jag ska träffa min nya terapeut på måndag!
han är en kille! jag litar inte på killar alls! killar är bögarna!
sen har jag fått mens också. och det suger för jag vill verkligen sexa.


Här är moldy peaches till cam!!

http://www.zshare.net/download/8554256f2b8682/

http://www.zshare.net/download/8554297a70c534/

http://www.zshare.net/download/85544949aa9ef3/

http://www.zshare.net/download/8554351ca29705/

http://www.zshare.net/download/855440356eac58/

http://www.zshare.net/download/8554536efc5200/

http://www.zshare.net/download/855457465f0417/

http://www.zshare.net/download/855463105618ed/

http://www.zshare.net/download/85546734a12256/

http://www.zshare.net/download/85547074e998d4/

http://www.zshare.net/download/85547331a60d71/

http://www.zshare.net/download/8554778758add4/

http://www.zshare.net/download/85548300a1c20a/

http://www.zshare.net/download/8554863ba5d113/

http://www.zshare.net/download/855489561b6cc5/

http://www.zshare.net/download/8554930cbe6e97/

http://www.zshare.net/download/8554965f665d85/

http://www.zshare.net/download/8554995a64db88/

http://www.zshare.net/download/855503673e1e55/

http://www.zshare.net/download/8555077806ded7/


Sorellas superfun happylife

Stackars min blogg. den lider lika mycket av mitt tråkiga liv som jag gör.

Jag har pärlat sjukt mycket senaste tiden. Mest stora saker som tar lång tid och får mig att bli skelögd efter ett tag.
Har även återupptäckt mitt fantastiska dataspel World of roller coaster tycoon, som är räddaren i nöden. Jag är ganska sämst, men det är skönt att kunna slänga iväg några timmar på det istället för att typ sitta och stirra i soffan.

Jag umgås såklart mycket med Krister. Han sover hos mig på veckorna och skiter i mig på helgen. Eller okej, så extremt kanske det inte är men jag får nojjor om att han bara utnyttjar mig för att få sexa och för att slippa åka så tidigt till jobbet på morgnarna. Men då är han ju sjuk i huvudet... det är han iochförsig.
Vi bråkar titt som tätt men det är rätt skönt. Fast ibland blir jag oxtokig och skäller ut honom och så sitter han och tiger i minst en halvtimme tills jag börjar kittla honom.
Vi har ett ytterst disfunktionellt förhållande, precis som jag vill ha det. Jag kan nog inte ha ett förhållande där allt går på räls och där allt är frid och fröjd. Det skulle göra mig mer tokig än när krister gör psykögon och kallar mig mrs blowjay.

Idag var jag och min mor på stan, köpte ett par gympadojjor, pärlor och lim. Jag är verkligen party.
Fick akut mensvärk på stan så jag blev svinarg och morrade åt min ömma moder tills hon gav upp och gick hem.
Jag var trött också. Jag hade GIBBAT RCT fram till kl halv fem. Klart man blir sliten av att vara en datanörd.

Gud vad jag är tråkig. Jag funderar på att typ gå ut naken eller dricka massa fönsterputs bara för att något ska hända.
Mackan skulle iallafall ringa mig när hon slutade barnvakta, det kan bli mycket trevligt. Typ fika någonstans.. Kanske deed! Jag tror aldrig jag varit där med mackan själv..
Det är konstigt med den tjejen. Jag har alltid något att prata med henne om och det känns som att hon alltid har något att säga. Ett tag var jag så grymt avundsjuk på henne för att hon verkade så himla perfekt. Hon är smal, snygg, söt, charmig, har långt fint hår, lyckliga föräldrar, en jättebra relation med sin syster och hon är smart som fan.
Men sen kom jag på att även om det kanske är bra grejer så är hon ju inte bara det, hon har sina skavanker och saker som hon tycker är jobbiga, fast hon bär inte sitt hjärta på ärmen som jag gör.
Ja, ja, nu ska jag sluta skriva en roman om mackan. Hoppas hon hör av sig bara!

RSS 2.0