En stor dag

Idag har jag sannerligen haft en stor dag. Det känns som om den har varit jättelång för det har hänt mer saker än vad det brukar. Det säger inte att det har hänt mycket, men något iallafall..

Först vaknar jag och sjukanmäler mig pga trötthet och smärta i den nytatuerade armen. Stig låter verkligen skeptisk till att jag är sjuk och säger "ååkeeejjjj" när jag säger att jag stannar hemma.
Om jag är där så får jag inte göra något, och när jag är hemma blir jag bedömd som lat och oambitiös. Störande.

Sitter och spelar Aladdin på datorn när det plingar på dörren. I titthålet ser jag en kille i 25-årsåldern med toppluva och en bok i handen. Jag kopplade inte riktigt vad det var och öppnade dörren. Han presenterar sig SÅKLART som ett Jehovas Vittne och sen börjar han fråga om min tro. Vilket jag tycker är lite för personligt att fråga bara sådär. Jag stod liksom i mjukiskläder med luggen rätt upp och dräggel på kinderna.
Men jag är så jävla bra på att ljuga så jag drar igång med massa frågor och massa "Åh vad bra det låter"-snack och till slut så har vi bestämt att jag ska till Rikets Sal och träffa en "syster" för att diskutera vidare teologiska frågor. HAHAHAHAH.
Jag får asmycket olika papper och en liten bok om Jehovas Vittnen och han verkar helt fullt övertygad om att jag faktiskt bryr mig på riktigt fast jag egentligen bara vet vad man ska svara och för att jag vill göra honom lite glad.
Han är ju uppenbarligen väldigt bakom flötet och då måste man ju få lite glädje i livet. Men gud vad skoj det var.
Jag satt helt ärligt och skrattade för mig själv efteråt och sprang runt och visste inte var jag skulle ta vägen. Ringde Johannes och berättade om det och han verkade lite impad över min förmåga att totalt övertyga någon om att jag är intresserad av deras skitsnack.
Men jag har lite rolig läsning nu iallafall. Bland annat denna bok på svenska.



Efter han hade gått och jag hade slutat skratta så spelade jag vidare, fixade lite småsaker på datorn och sen gick jag till Kajsa. Där hängde jag upp tomtar to the extreme, handlade, fikade och slängde whiskeyflaskor. Det var skönt att vara där för jag var tokförbannad när jag gick dit men gick hem glad och lugn. Hon har den effekten på mig. Endast mig tror jag. Haha.

Kajsa gav mig för tidiga julklappar också. Det var skoj! En julklapp var köpt till mig och den andra fick jag för hon tyckte den var så ful. Den första var en liten omålad porslinsfigur föreställande två tomtar som pussas och hon tänkte att jag kunde måla den själv eftersom jag gillar att pyssla. Hon kunde inte ha mer rätt. Den andra var ett ljus som såg exakt ut som äpplet i Snövit. Jag tyckte det var helt fantastiskt men hon sa att det var fult och att hon inte ville ha det därför kunde jag få det. Jag blev så glad!
Hon försökte ge mig ett till ljus format som en gran med massa glitter på därför att den också var ful men jag kände inte för att ta alla hennes ljus. Får väl bli nästa veckas fulpresent.

När vi satt och fikade hade jag köpt två äpplemunkar för hon ville ha något gott till. Jag gillar äpplemunkar och tänkte att det passar nog henne med. Men hon tar en tugga och säger "Det här var ju inte alls gott. Vilken jävla smak du har då"
Jag börjar ju såklart skratta som fan och det slutar med att hon tvingar mig att äta hennes också. Inte lätt att gör henne nöjd.

Efter jag kommit hem från Kajsa sprang jag in i duschen och kved när tvålen nuddade tatueringarna och sen gjorde jag mig i ordning så fort jag kunde för att inte bli så försenad till slottet. Mamma, Frida och jag hade blivit inbjudna till öppet hus för Mary Kay. Så jag sprang dit, och sen provade jag lite läppstift och hjälpte Frida att applicera ögonskugga och såg hur mammas ögon brann av shoppingbehov. Hon är galen men det är kul.
Gick därifrån med en liten tub bivaxkräm för händerna som man fick som present. Jag köpte inte ett skit. Jag har hellre billigt smink med samma kvalité.
Käkade mat från Sweet Chili och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Mamma dansar och Frida skulle pynta.
Johannes skulle ringa men det sket han uppenbarligen i. Ja, jaa. Man kan ju inte alltid umgås. Och nu är ju Jake hemma så jag lär aldrig se honom igen. Bögjävlar.


Christmas pimperish!!!

När jag inte orkar göra ngt i skolan brukar jag pimpa datorn, lyssna på frank zappa & beach boys och vifta med fötterna och tänka "Det är lite knäppt hur söt och snygg jag är".

Kolla resultatet!!! det är små hello kitty ikoner också!!!!
Photobucket

Ace

Jag är hemma, har varit det ett tag nu. Kom till skolan vid fem i åtta, aceade mitt trafikprov och sedan gick jag hem och nu spelar jag spel! sweeet.
jag är så smart att det ibland skrämmer mig ..

just det, mamma blev övertalad av en försäljare att köpa en box med åtta filmkanaler till teven.. vi fick tvåhundra kanaler, typ 10 film, 10 sport, och massa tecknat!!!! JAAA!!!
jag kommer aldrig mer gå ut. jag kolladeliksom på räddningspatrullen och luftens hjältar till frukost..

Ett steg närmre mot att förändra världen till det bättre


Ännu en produktiv dag i mitt liv.
Försov mig till matten, missade alltså den välbehövliga lektionen helt. Sen åt jag äcklig mat i skolan och nu har jag spelat Chefrens pyramid i ungefär en och en halv timme. Det har iofs varit någorlunda bra då jag inte mindes någonting av geometrin som kommer på provet nästnästa vecka. Yay någonting bra.

Annars sitter jag mest här och är rädd för en av lärarna på IV. Hon verkar så sträng och som om hon tror att jag bara sitter och lökar mig.. she's blowing my cover!

Ikväll ska jag, johannes, jake och joline på bio! Vi ska se Låt den rätta komma in och jag är superexcited! jag har just läst klart boken och can't wait att se om den är lika bra som film. antagligen inte men det är okej, biokväll är en anledning att äta groteska mängder chips och popcorn bland folk. Tyvärr verkar det inte vara lika accepterat att gå runt med en chipspåse på stan har jag märkt. Prövat det en gång tror jag, och det gick inte hem. Så då får det bli in semi-public spaces som biografer.
Fast jag äter jävligt högt när jag äter något och jag pratar gärna om något jag finner intressant i filmen. Jag är inte menad att vara bland folk tror jag.

Jaaajaaa. Nu ska jag spela mer spel och drömma om godis. Jag är svinhungrig.

housewife



idag var jag på en sjukt rolig modevisning och skrattade min rumpa av.

mommys little monster

så nu har jag inte sovit på hela veckan.
Har gått och lagt mig mellan 05 och 09 varje dag.
men än så länge har jag inte tagit skada.

Jag vet att det kommer slå mig hårt nästa vecka när skolan börjar igen
och eftersom jag trivs i självömkan och självplågeri så gör jag ingenting för att förändra mina dystra framtidsutsikter.

Jag ska väl, snart, imorrn kanske
men jag hatar att ta sömntabletter för jag blir bara seg även fast jag tar den dos jag ska.
Att bli seg är det absolut värsta, för när jag inte sover så har jag ju kontroll över det, jag kan pressa mig till min gräns och sedan tuppa av medan sömntabletter berövar mig min makt och jag kämpar emot med tänder och naglar för att inte somna.
Men jag ska ge upp och låta det sunda förnuftet ta över snart.

jag har gjort lite nytta denna vecka iallafall. jag har umgåtts ganska mycket med johannes, det har vart kul.
sen har jag också broderat en liten tavla till fars dag med en jack russell på, som är lik Simson, pappas älskling. den blev klar ikväll och jag tror han blir jätteglad av den.

och nästnästa vecka smäller det! på måndagen har jag trafikprov, på tisdagen tatuerar jag mig och på onsdagen ska jag följa med kajsa till tandis! hon har fått för sig att hon är allergisk mot tidningar så hon avbokade sitt tandisbesök i veckan.

mitt liv är samma sköna som förut och det går helt enkelt bra nu.

när jag var i göteborg och hälsade på palle hade vi ju tänkt gå på soundtrack på liseberg men sket i det och mös istället. det var tur! karloskar öman var där! det hade varit sjukt sjukt tråkigt att träffa honom. han är som en sån där finne man kan få av rakning - helt onödig och jättestörande på samma gång.
tur att vi inte gick :)

RSS 2.0