Hot mess

Jag har varit sjuk i två dagar nu.
jag blir aldrig sjuk, och jag får verkligen inte feber. nu är jag både förkyld och har feber. känns väldigt svagt.
Men det gulliga är att christina har smsat och kollat så jag är okej  även fast jag sjukanmält mig som vanligt.
Väldigt snällt av henne.

Jag gör inte mycket när jag är sjuk. Idag vaknade jag iallafall så det har blivit godis framför teven. Igår sov jag från klockan elva till fyra. det blir väldigt många timmar. sen kom johannes hem till mig och gjorde mat och hade med sig godis. han är en snällis.

Förresten är det bestämt att jag ska till Aspen och åka skidor.

Där bor min hot mess till storasyster. Så äntligen får jag träffa henne i hennes barrio! Ska bli så himla kul att göra det, och att åka skidor där. Dom verkar ha otroligt bra skidsystem och jag vill att det ska bli mars nu! Då är det inte lika kallt som det var när Frida och pappa var där. Och det är antagligen inte gayweek, till pappas missnöje dock. haha.

Just nu i samhällskunskapen håller jag på med brottstatistik, och jag valde att kolla hur sexualbrott och brott mot narkotikalagen har ökat genom åren. Det är ganska ointressant egentligen, fast ändå inte. Nu har jag kommit in i en väldigt bra period i skolan, då jag inte anser att det är a total waste of time att sitta och diskutera i timmar vad orsakerna kan vara till detta.
Men för att låta samhällskunskap B övergå i C så måste jag göra detta och it's awesome. jag babblar på som jag aldrig babblat förut och hitta nya infallsvinklar och blablablabla.
Sen så kom Christina på den smarta idéen att låta den uppgiften smälta över i svenskan också, så nu läser jag "Pengar" av Victoria Benedictson. Den handlar i korta drag om en ung tjej som blir bortgift. Och har infallsvinkeln mer på är det rätt därför att hon aldrig haft sex, är helt ovetande om sin sexualitet och är det våldtäkt? Intressant faktiskt.
Jag har ju ifrågasatt mig själv hundramiljontals gånger om jag var med om en våldtäkt eller om jag får skylla mig själv och godkänna att jag ville det från början. Men jag vet att det inte spelar någon roll om jag ville från början, eller sprang runt naken på stan, påtvingat sex är alltid våldtäkt. Känns skönt att jag kan intressera mig för ämnet utan att bli ledsen eller gräva ner mig i tankar kring vad som hänt mig. Jag tror jag håller på att bli vuxen! haha.

Sen har jag börjat pärla till grejen i september också, har gjort klart en donnie darko pärlplatta och nu håller jag på med denna:


kör stenhårt på saker som folk alltid gillar. färger, kändisar och shit people know.


Brott och straff

jag är i skolan, i ett litet grupprum helt för mig själv och det är sjukt skönt. Slipper höra massa konstiga ettor som skriker eller pratar om hur deras stil har utvecklats under åren.
Jag vill inte ens tänka mig hur dom såg ut förut om det dom har nu är utveckling. Det är såå svårt att inte dömma ut dom. Alla är lite halvfeta eller superfeta, och har konstiga svarta frisyrer som påminner om solfjädrar eller dagen efter. Dom har alldeles för tajta tröjor för deras magars bästa och det verkar som dom flesta inte har lärt sig att BH är något man faktiskt ska använda. Annars blir det läskigt för resten av oss.

men jag var ju likadan och antagligen buntas jag ihop med dom fortfarande. så jag borde väl inte dömma? jag gör det ändå tror jag. känns bäst faktiskt. det enda sättet att roa mig på just nu.

idag ville jag verkligen inte gå upp. johannes låg och såg ut som en liten uggla och var alldeles varm och det var så mysigt. och jag höll på att spy under hela tiden jag åt frukost och jag frös och jag snorade sönder mig själv. hemskt var det.

I mitt liv händer inte mycket saker. jag går i skolan, och jag gör det bra. det är bara idag jag tar en liten paus för att göra ingenting. men jag har gjort klart två arbeten och nu är jag nästan klart med ett till. det går fort när jag inte har någon som direkt kan distrahera mig. även fast jag saknar att ha julia och pauline här. dom gjorde ju skolan. utan dom är det mest bara seriositeter och äcklig mat.
som tur är slipper jag maten ibland, ska äta lunch med pappa idag igen. det blir nog till en tisdagstradition. vore askönt! haha.
i eftermiddag har jag min första trafik och samhälle-lektion, känns också sjukt vuxet. blää.

lite rolig sak i alla vuxensaker! emmelie svensson har hand om någon sorts grej i örebro i september tillsammans med massa församlingar, och hon hade hand om estetiken och ville att jag skulle vara med med mina pärlplattor. jag blev jätteglad! jag har helt lagt dom på isen under sommaren och det känns jättekul att få visa lite nya som jag gör nu. så det är min nya kvällssyssla istället för att diska.
Nu ska jag gå iväg på lunch.

Gamla synder

Jag har haft ytterst lite att göra ikväll, vilket är skönt för då kan jag ägna mig åt saker som RCT3 i två timmar, dricka saft och sitta framför bloggar hela kvällen.
Sen råkade jag även komma in på min msnhistorik med johannes och massa andra.
Gullig grej är att jag och josefin har ÅTTA msn-arkiv. Vi har haft mycket att säga varann under åren som Det finns inget ställe som heter Ballefjongberga!!! etc.

Sen råkade jag se mejladresserna till dom tjejerna som fick mig att må jävligt dåligt under högstadiet och som är en utlösare till varför jag är så psykiskt instabil idag. Självklart var jag tvungen att läsa lite, bara för att minnas hur vår relation var. Det var inte så smart. Nu mår jag skitdåligt och vill bara skära sönder mig själv och slå sönder allt som finns.

En liten treat ur en av våra meningslösa konversationer (som visar hur annorlunda jag är idag mot då):
x=tjejen
s=jag
Sidan som nämns är www.jesusishitler.com

X: du har rätt mycket emot kristna? eller?
S: jovars. jag tycker deras tro är idiotisk, men om det är en trevlig kristen som har mer än bara sin religion som personlighet, så bryr jag mig inte.
X: okej. ehm, rätt B sida, åh du tar det på allvar? eller?
S: varför B? jag tar det ju inte precis på största allvar, men jag tycker att kristendomen är lika idiotisk som hitlers logi.
X: finns det inte viktigare saker att bry sig om än att jämföra två män som levde för längesen?
S: nej.. jag tycker det är intressant, och höra hur folk inte kan försvara sin tro utanbara blir sura.


Sen var det en snarlik disskution med en annan tjej, och båda disskutionerna får mig att vilja dö även fast dom inte är påhoppande på något extremt sätt. Jag minns verkligen hur jag bara fortsatte säga exakt allt vad jag tyckte och blev mer och mer utfryst till jag inte överhuvudtaget gick till skolan eller upp ur sängen.
Detta hände för fyra år sen och jag har blivit så jävla mycket bättre sen dess och håller egentligen inte en grudge mot dessa tjejer, men jag blir så ledsen. Det är nog dom två värsta tjejerna jag mött i hela mitt liv, för dom var så pass manipulativa att ingen ville kännas vid mig. Helt otroligt vad folk kan göra. Dom borde bli diktatorer.

Nej vafan. Jag har visst en grudge mot dom. Dom var jävla falska fittor mot alla dom träffade, jag var ju med jag upplevde allt innan jag inte var välkommen. Ändå fortsätter dom och gör samma sak och folk går på det lik förbannat. jävla idioter. nu ska jag gå.

In my world of two, there's no room for you?


Det har varit jobbiga dagar nu. Mycket jobbiga tankar men tre alldeles speciella människor som faktiskt får mig på rätsida utan att göra speciellt mycket. Eller så är det mycket dom gör, bara att jag inte fattar det.

Jag har drabbats av kalla fötter i mitt och jays förhållande och börjat undra om det är kärlek eller ej.
Pratade med Julia (inga dåliga codenames!) förut, och hon sa typ ja men känn känslan längst in, när du ser honom, är du kär då?
Och det är jag ju. Jag är kär när vi inte är hemma hos honom, när vi är som vi brukar och går runt och skriker på stan och drar dåliga skämt och är glada.
Dom senaste dagarna har bara varit frågor utan svar, ledsna blickar, klumpar i mage och hals och påklistrade leenden.
Pappa sa ungefär likadant.
Jag sa "Pappa, tänk om jag inte är kär mera"
Pappa sa "Du är kär, det vet jag. Men ni är för mycket med varandra"

Så himla sant. Vi har liksom kramat ur det allra finaste av varann för vi har umgåtts dag som natt utan några avbrott och då har bara det dåliga och fula lämnats kvar till resten av förhållandet. Det är hemskt.
Idag var vi och fikade på Hälls. Det kändes jätteskönt, att sitta där och bara vara utan att vara slentrian och sega. Och när vi sen bestände oss för att gå hem till honom fick jag en klump i magen igen som var hemsk. Så vi gick hem till mig, det lättade lite och vi kollade på tv och lekte duvor. Det var skönt. Vi är inte tårar, magont och tvivel. Vi är skratt, slagsmål, fula miner, massa kärlek och nördiga saker.
Vi måste klara det här, jag vill inte förstöra det fina med massa tvivel.
Förhoppningsvis lugnar mitt oroliga hjärta ner sig snart och jag kan fortsätta vara så glad som jag varit sen i maj. Jag tror det. Jag har både pappa och Julia som säger bra saker så jag kan greppa allt lite mera.

Usch. Jag hatar svåra känslor, så enormt.

Men kolla min söta bakgrund! Den är fin. Och jag har två ecstasytabletter som ligger och väntar på mig. Livet är nog rätt bra!

RSS 2.0