Love you madly

Igår kunde jag inte sova - jag har lyckats ställa om mitt dygn så att jag är morgontrött fram till tio på kvällen.
Så jag kollade på tv, spelade internetspel och snusade. Runt halv fyra märkte jag att det blev ljusare så jag gick ut och fotade soluppgången.
Min kamera är så rolig att pilla med, det finns så mycket inställningar och ändringar man kan göra för att få en bild precis som man vill ha den. Underbart.

Efter min pretto-fotografering bestämde jag mig för att jag skulle gå och försöka sova ialllafall. Jag använde min nya hudsalva som ska hjälpa mina finnar och idag när jag vaknade tyckte jag mig se en liten förändring. kan bero på att jag börjat tvätta mitt ansikte igen. Det finns som sagt inga fula kvinnor, bara lata.

Jag satt och skällde på jay i typ en kvart igår. jag blir så jävla orolig när han är hög och jag vet faktiskt inte riktigt varför. jag får sånt föräldratemperament och oron går över till att jag skriker eller förolämpar honom. Hur det nu skulle kunna få honom att förstå är utom mitt förstånd. Hela jag var utom mitt förstånd igår. Men jag får ont i magen av att tänka på att något skulle kunna hända honom och jag inte är där för att hjälpa honom.


Nu har jag ätit lite räkor och kräftor och druckit ett glas vin med min kära far. Det blir väl till att återgå till fotboll som vanligt. Fotboll och flädersaft och telefonsamtal från the love of my life. puss!

Naturligt uppåttjack

Jag bloggar väldigt lite av en enkel anledning. Det är inte intressant att skriva om hur glad jag är. Vem vill läsa om någon som oftast bara gillar det mesta?

Men idag är inte allting bra, jag har mensvärken från helvetet och jag är extremt röksugen. Sista ciggen jag rökte var igår, den delen jag och jay på så det blev väldigt lite.

Vi fick för oss igår att det kan vara trevligt att dricka lite Asti, eftersom han hade fått en flaska i studentpresent.
Så vi drack Asti och utmanade varann på allmänbildning. Det var otroligt mysigt.
Vi satt på balkongen och drack gin och jos och rökte en cigarr och pratade om allt som fanns att prata om.

När jag vaknade upp imorse hade jag mensvärk som gick upp i hela ryggen och blåmärken på halsen. Jay hade på kinden också. haha.

Senast jag skrev ett inlägg var efter studenten och om jag ska vara helt ärligt så minns jag inte alls vad jag har gjort sedan dess.
Jag och jay har varit ute i hans sommarstuga och hos min pappa och vi har solat och krattat hö och gjort massa strunt.

Jag har helt neglegerat mina vänner och jag hoppas inte alla har glömt bort mig. Får hoppas att dom minns iaf.
På midsommar blir det lunch hos min far, sedan knark med vänner.

We're never going home

Nu är alltså skolan som vi minns den, vardagen som vi minns den och livet som vi minns det slut. Alla flyttar, jag är kvar i Örebro. Jag undrar hur det ska gå. Antagligen kommer jag knarka så mycket jag kan, den brukar hjälpa jättebra.

Studenten var helt otrolig. Hela dagen var ett lyckorus och så otroligt mycket över förväntningarna.
Jag fick en kamera!!!!!!!!!!! Jag grät extremt mycket när jag såg vad det var och Kajsa sa "Men vafan gråter du för? SLUTA!!! Varför gråter du? Sluta gråt! Gråt inte på studenten! sluta!!". Sen fick Frida en syl i vädret och berättade att det faktiskt var glädjetårar.
Det som gjorde det ännu bättre var att mamma och pappa hade skrivit typ  MVG MVG MVG MVG på kortet och det betyder så himla mycket att dom är stolta över att jag klarade det. Jag var så otroligt nöjd och lycklig.

Och stämningen i trapphallen innan vi sprang ut var helt otrolig, det hoppade i magen på mig och herregud, vilken jävla känsla.. Och flaket!! Så jävla bra musik, så jävla bra människor, så jävla svettigt men ändå så var det helt underbart.

Efter firandet, där jag fick så sjukt mycket fina presenter, bl. a skullcandy hörlurar, den små varianten i rött. Vuxensaker som jäääättefina designer-bunkar till min bakning i både rosa och turkos!!!
Bestick som är jättestora, jag ser ut som en lilleputte när jag håller i dom, asfiiiint!!!!!
Sen typ espressokopparna jag önskade mig, som är i guld och är skitfina, alltså åååh. och en espressobryggare i porslin!!! den var så jävla häfitgt.
gud jag är så bortskämd. jag älskar deet!!!!!!
Sen fick jag asfint armband av ficksarna, med en körsbärsberlock :):):):):):) hihiihhi

Frimis var också askul! jag träffade hana chatila!!! helt underbart. jag tänkte ringa henne i veckan och fika med henne. och så träffade jag Kim från psyk!!! hon var så himla fin och det var så kul att se henne och även om vi båda skämtade om våra ärr var det skönt att inte vara den enda med massa röda streck på armarna.
Jag blev aprak på frimis och sen drog jag, jay och P till BK och käkade sen stack jag och Jay hem till honom och satt och skrattade på hans trapp ett tag med Jake sen bar det av till Stadsparken och sen hem till Jake där jag mer eller mindre däckade i hans säng även fast det  satt typ 5 killar i lägenheten och blazade. Jag hade lovat P att inte röka så då gjorde jag inte det heller :) Because i love her!

men sammanfattning, så jävla bra dag. det finns inte ord.


RSS 2.0