money makin', booty shakin', heartbreakin' mofo

nu har jag praktiserat en hel vecka. det går bra, det är kul! jag får hålla på med sånt jag tycker om hela dagen och slutar klockan tolv. iofs gå upp klockan åtta vilket jag inte gjort sen första året i gymnasiet. det är fett jobbigt och jag är yr i minst två timmar efter uppgång.

men jag saknar julia och palle jättemycket! min monchichis, mina down syndromare och mina boos. men jag har börjat få peeeengar!!!
det betyder att jag kommer kunna spara undan cirka TUSEN spänn i månan och lätt kunna åka till london! lätt!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ska jag äta godis och min pojkvän.

Min Julia



Nu är julia i england tror jag. gud vad sorgligt det känns att jag inte kan ringa henne och veta att hon är nära. att jag kan vara irrationellt arg på henne och sen ta en promenad där hon förklarar varför jag är irrationellt arg på henne och sen är det bra. eller att ringa och inte säga något på typ 40 minuter utan istället sucka, skicka smileys på msn eller berätta saker för varann utan att den andra svarar eller lyssnar.
fy vad ensamt det känns just idag när båda mina bästa vänner är långt härifrån.
mitt supportsystem är down by 50% och nu känns det för första gången som jag faktiskt ska klara mig själv. usch.

men det ska väl funka, jag har ju faktiskt fixat mycket helt av egen maskin på sista tiden. imorrn börjar praktiken på bageriet och jag har redan klippt ner mina naglar så jag inte får deg där. vore äckligt.
däremot var jag uppe till typ fyrafem i natt och vaknade vid halv två så jag gissar på en jobbig kväll utan att kunna sova och en tung morgon imorgon. eller så är det för jag är ledsen som jag tror att det kommer gå skit. vi får se.

Vila i frid ElsBritt

 

ElsBritt har gått bort.. :( Grannkatten hade visst ätit upp henne och lämnat hennes skelett vid dammen. Väldigt sorgligt och väldigt ensamt för FrankArne som nu får kämpa på själv.

Vi minns ElsBritt och hennes fina vita fenor som såg ut som långt hår. Om hon var en tjej eller kille får vi aldrig veta men vi kommer minnas dig som en tjej. En liten fisktjej som var livrädd för människor och gillade att äta. Förhoppningsvis gick din död fort.

Ha det bra i fiskhimlen tillsammans med alla fiskbullar, makrillar och mörtar. Knock 'em dead.


rollin' in the ocean, tryin' to catch her eye


idag var sista spiken i kistan för mitt sega liv som arbetslös psykstörd kvinna. Om jag hade varit svart hade jag verkligen haft det jobbigast i världen.
jag skrev på papper för arbetsförmedlingen och nu är jag inne i registret som praktiserande. Känns kul. lite nervöst.

birger kom förbi när jag stod och diskade och vi umgicks en stund. jag har verkligen glömt bort hur det är att umgås med någon utan att det ska leda till utgång, sex, slagsmål eller totalt tristress.
Men det var jättekul faktiskt, ledde inte till något av de ovannämnda. jag kanske tillochmed blir social nu helt plötsligt.
men det skulle nog inte mitt arma barnhjärta klara.

annars så laddade jag ner mulholland dr och var superpeppad på en kväll i Lynch-anda. Tyvärr valde mitt usbminne att ta död på sig själv och nu försöker jag få johannes dumma dator att ladda ner den igen så jag kan se slutet. Hade liksom en halvtimme kvar när skiten dog. livet..

jag har gjort så lite i andras ögon och så himla mycket i mina ögon den senaste tiden. jag köpte till ex tyg till mina kuddar till mitt rum hos pappa. jag pratar med tanter på stan, jag målar och ritar och jag kommer upp innan tolv nästan varje dag. yaaay joelbitar.

nu ska jag pilla johannes på hans privata delar när han sover. Det är inte våldtäkt om man älskar den man ofredar!!!


Nom nom nom

Idag vaknade jag av att Johannes pappa bad mig att stänga av väckarklockan. Jag blev väldigt förvirrad men sen såg jag har min väckarklockan stått och skrikit ett bra tag. Hehe. Stackars honom att jobba hemma när jag vägrar gå därifrån.

Men därifrån jag gick, gick till klippet, fikade och satt och skissade av en byggnad. En söt tant kom fram till mig och sa att mina tatueringar var jättefina och att en gammal pojkvän till henne var sjöman på 40-talet och hade två skepp på vardera underarm. Gud vad kul och oldtimey att ha haft en sjömanspojkvän på 40-talet.

Sen var jag hos optikern. Jag har fått sämre syn! SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Im a fuckin badger.

Sen har jag bara suttit och ritat och kollat på futurama. Gick på toa, klagade över att jag är kvinna, åt lite.

För några dar sen däremot, då jävlar hände det grejer. Jag såg Hannah Montana the movie!!!! Som jag har längtat. Och sen glömt bort att jag längtat och därför inte laddat ner den. Men sen kom jag ihåg det och gjorde det.
Den var så jävla bra och det är menat på ett otroligt icke-sarkastiskt sätt. Jag älskar Hannah Montana och jag kan inte hjälpa det. Just nu laddar jag ner några avsnitt att roa mig med ikväll. Jag är sjuk tror jag.

Imorrn är the deal makin' day. Då skriver jag på de sista papprena för att börja praktisera och få godkännande av arbetsförmedlingen. Crazy! Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle kunna göra något i mitt liv som faktiskt betydde något för mig OCH andra. Känns väldigt roligt att få prova på det här med att vara vuxen. Antagligen inte något jag kommer fortsätta med men är man tri-sexual så är man!

Nu ska jag kolla Hannah Montana! Best of both worlds yeeeeaaah!

Ps. jag har ingen förklaring till den roliga bilden, förutom att jag blir glad i magen av den och samtidigt vill äta upp båda marsvinen. ds.

Mognad

Jag har fått praktik på ett bageri och börjar på måndag. Ska bli så himla roligt att göra något på dagarna.
Så ingen chans att jag magrar av iallafall! tjiho. jag kommer förhoppningsvis få besked om försörjningsstöd inom tio dagar. Man ba fuck yeah beeeeyaaaaatch.

nu ska jag fortsätta sitta i underkläder, eventuellt brooka lite.
peace!

RSS 2.0