Lita aldrig på någon med tatueringar

Ungefär vid denna tid skulle jag egentligen suttit på Waterproof med massa nålar instuckna i armen. Mennej, mårten avbokade och jag är skitarg.
satt igår och målade på en tygkasse och så får jag en samtal där daniel säger att mårten har varit sjuk i 3-4 veckor. Väldigt betryggande.. Så nu har jag bestämt mig för att jag inte tänker vänta något mer, jag ska ha tillbaka hälften av mina pengar och gå till kristers chef sebba istället. Jag har förfan stått och trampat på samma ställe med samma halvgjorda arm i ett halvår snart. Så pappa ska hjälpa mig, ingen vågar säga nej till Foffe.
Krister såg att jag blev ledsen så vi gick och köpte massa chipsoch kakor och PÅSKMUST! Både han och jag lägger faktiskt manken till att få detta att funka. Han kramar mig när jag är ledsen och jag försöker att inte vara så skrikig och otrevlig.. Åh vad jag tycker om honom.
Men skitsamma, åter till påskmusten! Äntligen är den här! en hel månad innann april, är det inte fantastiskt? den är slut, jag drack upp det sista till frukost.

Har lånat kristers textilpennor och tänkte fortsättta med att rita på ett örngott, men jag kommer inte riktigt på något.. Jag tänkte för Propavan + Nozinan = Sant, men det är för berny alltså. jag vill inte att harajuku ska få mer belägg för det när hon säger att jag är som hon.
sen tänkte jag Last night i dreamt that somebody loved me... med massa krossade hjärtan runt omkring, men det är samtidigt lite för mycket oh oh oh stackars mig. jag får tänka vidare!

Idag är skolkdagen. Jag tog lergigan igår och typ dreglade vid nio, och imorse hade jag kramp i benet fölr jag somnat på något konstigt sätt så jag knäade krister i ryggen sexton gånger. lite taskigt. men jag är för trött, för sur och bajsig. nu ska jag försöka göra en House of pain-pärlplatta till sebba så han trycker in mig snabbare i sitt scheeema. fjäsket!

Kalas, knark, kåtslag

Igår var jag ute! hahahaha!!

kvällen börjar starkt med att krister åker hem först, och det var lite synd. Hade varit kul att ha med honom tror jag.
Sen kommer O från Nypan hit och ger mig mängder av amfetamin. Som vanligt behöver jag inte betala eftersom han alltid alltid alltid tror att jag ska ligga med honom men aldrig aldrig aldrig gör det. Sjukt skönt!
Sen skjutsar han mig till Lola och där äre fezzzteen. Det var sjukt mysigt, jag hade så himla trevligt hela kvällen verkligen. Det var dans, singstar, quiz, tårta, skattjakt och charader.
Amfetaminet börjar precis kicka in när jag kommer dit så jag blir aspepp och mina ögon vägrade sluta stirra.
Vid halv elvaisch drar vi ut till Satin och dansar rumpan av oss. Det var inte så kul folk där men en snäll kille (som jag vet har flickvän, så vi limmade inte) bjöd mig på en öl för att jag såg trevlig ut. Annars så spenderade jag bara 200 kronor. Det kanske inte är bra i jämförelse med hur mycket knark jag tog, men ändå. Jag har 200 kronor kvar vilket gör att jag kan åka till Krister idag.
Första gången jag sover i hallsberg idag alltså!

Efter krogen stod jag och mattis och väntade på bönis utanför, jag hade hennes plånis och så. Hade pratat lite med grannen inne på Satin och han stod där utanför. Så när bönis hade fått sin plånis tog han och jag sällskap hem. Det är ganska skönt att slippa gå själv, även om det är en kort bit blir jag lite nervis.
Jag följde med honom in ett slag och jag sa direkt att om jag gör det så ligger vi inte med varann, och det var lugnt. han visste på något jävla höger att jag skaffat pojkvän. hur?
vi satt iaf och pratade i hans soffa och jag var så djälvuskt speedad och körde stenhårda psykoanalyser. hahah. den killen är så lätt att analysera. det är sött.
sen drog jag hem vid fyrasnåret och la mig i sängen för att inte sova. O hade varnat mig för att han inte hade sovit på tre dagar senaste gången han tog så mycket som jag gjorde, men jag somnade. jag har sovit bra alla gången jag har tagit amfetamin.
men nackdelen med att knarka är ju att man blir så förbannat kåt framåt natten, så när jag satt där hos håkan blev jag helt tokig. jag ville ju liksom ha sex, men inte med honom, utan med krister och krister var jättelångt bort och jag var otroligt frustrerad och skulle fan kunnat knulla ett träd. Men eftersom jag verkligen vill försöka med krister och inte sumpa det direkt med något onödigt snedsteg så la jag band på mig själv. Istället fixade jag steken när jag kom hem. Haha!

Vaknade idag, torr i munnen och fortfarande hjärtklappningen från Gomorra men ganska glad. Lite ångest, krister hade inte svarat på ett enda av mina vackra sms igår. Ringde han och han hade sovit i 12 timmar. imponerande.

nu ska jag piffa till mig. dags att träffa min karl.

Too much wine and too much song

Sitter hemma hos K nu. Han och Bönis kollar på tvn. Vem är social när man kan blogga liksom?

så det visade sig att krille hade tänkt tanken "om hon ska fortsätta vara såhär så tänker jag inte träffa henne mer" det betyder alltså att han fortfarfande tänker på det även om han sa att han kom på bättre tankar och vill vara tillsammans med mig. nu kommer ja galltid gå på nålar o h förställa mig och vara tillgjord hela tiden eller bara sluta tycka om honom för att jag blir så nojjig. fan. jag suger apröv.

men jag har hittat en ny talang, paint! se forsisss på bilddagboken hahah

Remember when I was so strange and likeable

Jag bestämde mig för att ta bort senaste inlägget. Jag vill inte riskera att Krister ska läsa det och så har jag lyckats förstöra det första riktiga fina förhållandet jag haft på länge med någon som faktiskt är lik mig på otroligt många sätt och som inte är 30+.

Så istället ger jag er den finaste låten och mest passande låten just nu.

http://www.zshare.net/audio/788168239fe82e/

Här är texten för att verkligen visa hur otroligt passande den är.

Build a wall of books between us in our bed
Repeat, repeat the words that I know we both said
Relax into the need
We get so comfortable
Remember when I was so strange and likeable
I just want back in your head
I just want back in your head
I'm not unfaithful
But I'll stray
When I get a little scared

When I get a little scared
When I get a little
When I jerk away from holding hands with you
I know these habits hurt important parts of you
Remember when I was sweet and unexplainable
Nothing like this person, unlovable
I just want back in your head
I just want back in your head
I'm not unfaithful
But I'll stray
When I get a little scared

blaha blaha

Jag har umgåtts med krister hela tiden.

just nu är jag sur på honom för att han åkte ifrån mig. hur fan kan man göra nåt sånt? jag är ju bäst.

orkar inte skriva, för jag har inget att säga. har fått en kontaktperson på vuxenpsyk nu, han heter peter och ingela sa att han var schysst.
jag har mens också. det är ju skoj. inte. man kan inte ha sex då för det är nasty.

Sometimes you gotta make some luv

Jag lyssnar fortfarande på Good Charlotte - I don't wanna be in love för fullt. Den funkar vilken tid på dygnet som helst, vilken sinnesstämning som helst.

Så igår var det valentinesday. Krille köpte hårfärg till mig som typ kärleksgåva eller vad det kallas. HUR JÄVLA KÄRLEK ÄR INTE DET?! den killen alltså. jag vill bara spöa ner honom för jag kan aldrig ge tillbaka för allt fint han gör för mig. jag vill också få hans mage att pirra och sånt. fast han sa iofs att hans hjärta (som f.ö dunkar i 160km/h jämt, jävla hjärtsjukejävel) hoppar ett extra slag när han hör mobilen plinga till på jobbet och ser att det är jag. *fnizzzz*

annars så wow! jag fick kommentarer igår. det var ju lite koolt. fast när jag skrev wow kändes det som att jag raggade kommentarer. det gjorde jag inte. bara lite medkänsla.

inatt sov jag för första gången på hur längesen som helst utan mediciner innan kl 3. det kändes helt fantastiskt.
jag drömde inte ens några mardrömmar där jag blir våldtagen eller klöser ögonen ur någon. det var underbart!!
så jag belönade mig med att skolka idag. kändes inte lönt att gå, vi gör ju ändå ingenting och jag får ju iallafall inte några slutbetyg. så jag sjukanmälde mig för att inte riskera studiebidraget, tog en magnum mandelglass ur frysen och cruisade till datorn.

så nu sitter jag här, lyssnar på GC och kollar upp tågtider så krister ska kunna komma till mig efter jobbet. jag kväver den stackaren. kanske är dags att han träffar lite kompisar? får väl styra upp ett häng imorgon eller nåt.
eller just det, då skulle jag ju till t och juden och pärla. jag har gjort två pärlplattor på request av rebecca så mina pärlor börjar sina, men det går ju alltid att köpa mera.

jag är förrresten så djävulskt het i mitt nya fina svarta hår. jag har saknat det som fan.
jag ser ut som värsta bruden. mina bröst har ju typ blivit större än vad som är nödvändigt och tillsammans med lite snygga kläder, ett välspacklat ansikte och en snygg håruppsättning är jag dödlig.

Goodnight to my nazi-friends

Inte hänt så mycket idag tror jag, jag har mensvärk och dricker läsk just nu. Lyssnar på adam green och minns den tiden i högstadiet som faktiskt var bra.
När man gick i sjuan och drack folköl och blev full på det och kände att hela världen var emot just mig och mina vänner och det var så jävla viktigt att hångla med en kille i nian och man kände sig svinkool.

Adam Green är verkligen bäst.


Jag och Harajuku pratade idag om det här med att folk ryggar tillbaka eller blir tysta om någon mår dåligt. I detta fall när jag mår dåligt.
Jag tröttnar på att flera läser min blogg och kan kommentera när jag skriver om typ Jag var så jävla full eller liknande men så fort min sjukdom/självskadebeteende/självmordstankar/medicinering kommer upp så blir det tyst som i graven.
Om man inte har något att säga kan man väl säga det? För jag tolkar tystnaden som att folk faktiskt skiter fullständigt i hur jag mår och kunde inte bry sig mindre.

Som nu det här med våldtäkten. Jag vet jag är självutlämnande, men deal with it jävla mesfitta, och nej jag söker inte tröst eller någon som säger det är så synd om dig. Men ett svar, ett ord för att bekräfta att jag iallafall hörs.

Jag, mamma och pappa ska träffas på lördag och diskutera hur vi ska göra, om vi ska överklaga, vilket vi antagligen ska och hur vi ska göra med det här att pappa känner åklagaren väldigt väl.
Jag hoppas det löser sig.
Jag är inte arg på honom längre, men jag äcklas av honom. Det ansiktsuttrycket han hade den kvällen ser jag varje dag. Och jag blir lika äcklad varje gång. Det vänder sig i magen och jag vill bara slå sönder något.
Hur kan han få gå hem igen med allt han hade med sig när han kom och jag får sitta kvar delad i tusen småbitar?
Vad spelar det för roll? Våldtäktsmän blir inte fällda såvida dom inte är kända, men det är knappt ändå.

I don't wanna be in love

Jag vet inte när jag skrev senast. Jag har blivit tråkig.
Jag har på mig mjukisbyxor, jag sminkar mig inte, jag smörjer in mig med hudlotion för att få mjuk hud och jag duschar. Herregud, vad gör jag?
Klart jag undrar ibland, är det här verkligen bra? Men när jag undrar det så märker jag att svaret faktisskt blir samma hela tiden. Det är verkligen bra. Världens bästa Good Charlotte-låt påminner mig om mig (och får mig att vilja bli svinfull och kräla runt på ett dansgolv)
/

Igår berättade Harajuku för mig att det är sportlov nästa vecka och jag ba "yeezz!". Då säger hon att det väl inte blir så stort skillnad för mig. Så jävla sant. jag har sportlov varje vecka. jag gick inte på psykologin igår, jag sov till halv ett idag och sen gick jag och fikade med anton under psykologin och sen gick jag till fotot.
Min lärare gillar mig tror jag, jag fick tillochmed bestämma en uppgift själv! Kungen eller vad?
Jag hann framkalla en hel rulle, förstora upp två bilder och hjälpa min lärare. Varje lektion borde vara foto.

Har även hamnat i en pärlfrenzy igen! här kommer mina senaste alster:


imorrn är jag ledig och ska hälsa på krister på hans jobb i karlskoga!

Svin av olika sorter

Jag har blivit sugen på att adoptera två marsvin. Eller egentligen ett men Bönis berättade att dom självdör om dom bor själva. Och det vore helt förfärligt, så två får det bli om det ska bli något. Hennes syster håller på med ett djurhem som heter Tigerharen och här kan man spana på små söta djur som vill blir adopterade.
Om pappa ska skaffa ny hund tycker jag han ska göra det därifrån.

Igår var Krister här. Gawd vad han är najs. Men jag ska väl inte hajpa upp det för mycket. Men jag dör så fort jag ser honom och jag skrattar hela tiden när vi är tillsammans. Han är sjukt kul och sjukt söt.

När vi vaknade imorse gosade vi tillochmed. Vem fan gör sånt liksom?! Kramas på morgonen när man har morgonandedräkt och konstig kudd-frisyr?! Det var iallafall sjukt mysigt men sen så satte jag på mobilen och ser att jag fått ett sms tio i tre i natt från grannen. Haha. Trodde vi hade lämnat det där nu? jag har ju inte hört av mig på flera veckor och inte han heller. Desperata fanskap!
Smset löd "Hello hello! vad gör dju? jag längtar....."
Alltså vadå Harlequin-roman? Jag längtar? Kunde han inte skrivit att han längtar efter mina liljevita kullar bara för att toppa av det ?
Jag skrev något neutralt tillbaka senare. Jag är inte intresserad, och jag hade inte varit det även om jag varit singel. Jag är den enda playern jag gillar!

Annars så är det middag hos K ikväll. Blir nog trevligt. Jag är verkligen inte på humör, har skällt ut alla halvt på allvar halvt på skämt idag. började starkt med krister som nog blev lite rädd.

det finaste han har sagt är när jag kände mig tvingad att berätta att jag är bipolär (som britney!!), efter att jag fick värsta fallet och började grina och känna mig värdelös. Det kom verkligen helt apropå ingenting och han blev ganska nervös tror jag.
jag är rätt van med att om jag berättar att jag är bipolär så kommer det frågor, med all rätt, men han sa ingenting förutom okej, då vet jag. och så frågade jag varför han inte frågade något och han svarade att han hellre tar det som det kommer och löser problemen när dom kommer. det tycker jag är fint.
för om jag ska sammanfatta min sjukdom blir det ju typ jag skär mig, jag är euforisk, jag är rabiat och skrikig och jag sitter i ett hörn och stirrar. Då kan det ju lätt bli "aha, hon är grinig, nu kommer hon skada sig själv" eller något liknande.
därför är det skönt att han bara vet hur jag är för stunden och inte förväntar sig det sämsta jämt.
så jävla bra människa är han. och han är så jävla bra på att sexa också. hur kan jag ha sån här tur?

Paparazzi-psycho


Idag vaknade jag panikslagen över hur mycket klockan var, hade ställt den på halv elva men vaknade halv 2.
Sprang praktiskt taget ut för att hinna fota lite medan det fortfarande var någorlunda ljust.
Jag såg ut som en galning med min mumin-tröja, grå mjukisar instoppade i höga röda yllesockar, gummistövlar och min nyinhandlade mössa som ser ut som en tomat.
Den är sjukt snygg verkligen. Jag passar i den, den gröna knoppen mitt på skallen framhäver min lätt gröna hudton.

Så jag sprang runt på pappas tomt och fotade döda träd och sånt. Det har blivit min nisch, Döda ting funkar för mig. Gick även ner till sjön för att fota lite isbrytningar och allmän tidigvår-misär.

Gick in och gjorde mig en pizza och efter det har jag suttit på min vanliga plats i min vanliga grop i soffan och pillat med datorn, läst bloggar och pärlat. Jag har pärlat klart en grej till K och så har jag pärlat en grej till Krille som heter the kiss. Ni kan få se en bild


Jag är så romantisk. Tur att han inte vet vad min blogg heter annars kanske han blir rädd för mig. Fast jag tror inte det, för jag är lika ärlig mot honom och berättar mina nojjor, vad jag gillar, vad jag hatar och att jag ibland försöker ta mitt liv och sånt.

Jag jobbade med den i cirka fyra timmar, för den är väldigt stor och jag har väldigt tjocka fingrar. Och när jag precis var klar och skulle stryka den så tappar jag allt i golvet. Jag blev helt förstörd och blev tröstad av pappa. Sen började jag om igen och det gick rätt fort, alla pärlor hade inte ramlat ut.
Pratade lite med Harajuka och vi började nästla lite i det här om Gellieman verkligen är död på riktigt eller om det bara är bullshit. Jag tror att det är bullshit, han lever nog och då får man skratta åt hans pinsamma video.

Nu är det Donnie Darko på tv4 film. Den filmen påminner mig om mina episoder när jag hörde röster och hallucinerade om utväxter på kroppen. Det är creepy och jag kan knappt se filmen utan att bli jätteledsen och känna mig panikslagen.
Fast det var ju längesen, och jag har inte hört röster på över ett år tror jag. Det går framåt!


MORE COWBELLS!

Så kvällen har förflutit.
Jag har nästan gjort klart min present till K.
Jag har ätit glasspinnar.
Jag har ätit ett helt paket med Crostini.
Jag har druckit Dr.Pepper
Jag har pratat lite med Krister
Jag har sett massa SNL-skits
Jag har ätit ostbågar
Jag har ätit på BK
Jag har pratat med pappa
Jag har ätit plommon
Jag har pratat med VaJayJay om allt och ingenting - jag och K kom fram till att han är kungen i en tidigare konversation
Nu kollar jag på popular och mår väldigt bra.

Rolig anekdot från dagen. Jag och pappa går till affärn för att handla lite candy and shizz och så ser jag värsta söta skinheadkillen med gubbkeps och röda polisonger. Sitter och pratar med harajuku i telefon utanför kassorna när han går förbi och vi kollar lite på varann Jag fortsätter prata med harajuku och då kommerhan tillbaka för att fråga "Ursäkta, vet du någon bra frisörsalong i krokarna?" och jag säger Salong kaaaf och sen typ fniss. Han var ju rakad!! Då behöver man ju ingen frisör!

Men jag har inte gjort så mycket mera ikväll. Tänk på livet, kärleken, döden.

Lånade hem en kamera med vanligt objektiv och närbildsobjektiv så imorgon blir det till att ta några bilder till min triptyk och kanske några flera till valfritt. Jag har mitt porträtt i miljö på harajuku och två små och sen så får jag göra å-staden örebro när jag är inne i stan.
Ännu en dag i mitt bipolära helvette.

Men jag vet iallafall att jag verkigen är kär på riktigt. Jag får ett sånt därnt sug i magen när jag tänker på honom och efter första gången vi hade sex så pirrade det i magen i en hel dag. Han är så jävla bra. Min lilla kaka.

up to hyphy

Nu sitter jag hos pappa och myser igen. Min egen lilla fristad mitt i alltihopa.

Min helg har varit lugn, mycket skratt och mycket kaffe.


I fredagskväll kom Krister till mig och vi typ sexade och åt mat och skrattade åt samma skämt.

Det är så himla koolt:

Hans favvodryck är Dr.Pepper, min med!

Hans favvodrink är White Russian, min med!

Hans favvosnaxx är baconchips, min med!


och han lät mig fylla upp hans mp3 med min favvolåtar för att han ville höra vad jag gillar och sen så ville jag ge honom någon låt som jag inte minns vad det var för att han skulle tänka på mig då och då säger han "alla låtar får mig att tänka på dig".


Men. Jag känner mig klaustrofobisk och nojjig idag.

Jag var nära på att kalla honom Mattias/Stefan/Micke igår och så råkade jag säga att jag nästan råkade och då sa han att hans ex också hette något på S och jag blev toksvartsjuk!!

Jag hatar att någon annan har pusast honom och att han tyckt mest om någon annan och att någon annan fått se honom utan kläder och att någon annan fått honom att skratta och att han tyckt någon annan var sötare än mig.

Jag känner mig så liten, så fel, så ful, så fet och så tråkig. Jag är ju ingenting i jämförelse med andra tjejer.

Men jag vet att jag inte kan nojja såhär. För om Krister får reda på det kommer han dumpa mig för ingen vill ha en needy girl som nojjar och är svartsjuk. Jag hatar mig själv när jag är såhär och jag vill bara springa.

Det känns som att jag inte har någon kontroll. och det känns som atthan tycker illa om mig.


Han är liksom jättesnygg och jättesmal och jätterolig och han är en sån som inte är seriös speciellt ofta. Och då blir jag så rädd att han bara driver med mig eller är med mig endast för att jag är kul.

Fast det är ju inte bara dåligt. När han ler så blir jag yr i skallen och när han sitter brevid mig känner jag mig stolt och förvånad över att han vill vara med mig och när han kallar mig sötiz eller goziz så blir jag så glad.


Men jag ska sluta nojja. Jag tycker om honom så otroligt mycket och han tycker om mig lika mycket, för det har han sagt och jag får helt enkelt lära mig lita på honom.

Jag är hans flickvän och han är min pojkvän och jag vill alltid alltid sitta brevid honom eller känna honom nära.

Fina killen.


Annars var det skola idag och det var inget speciellt. Jag dansade lite och jag skrek lite och jag skrattade lite.

På fotot var jag up to hyphy och styrde upp flera uppgifter och lånade hem en kamera. Nu ska jag göra å-staden örebrouppgiften och studio den elfte mars. Krille, Harajuku och P ska fotas i studio tror jag. Tänkte göra obehagliga bilder på krille utan kläder när han gör så hans ryggrad står ut helt och han ser ut som värsta anorektikern



Förresten var jag och krille på juno. bästa filmen ff. han gillade den med!!!! han pussade på mig och höll min hand under filmen och var söt.

Sen i söndags åkte vi ttill honom i hallsberg för att hämta kläder och då träffade jag hans pappa och fick se hans rum.


Jag är scared shitless över det här. jag måste klara detta förhållande. 


I don't know why I throw those knives..

Jag har fortfarande inte blivit av med förkylningen. Och som gonorré på sexet så har jag värsta baksmällan av mina nozinan.
Jag försöker styra upp min sömn, men blir inte precis motiverad när jag vaknar upp helt förvirrad över vart jag är, vad jag har gjort och om jag överhuvudtaget lever.
Sov som sagt inte så mycket i dagarna av en bra anledning. Men jag tycker synd om stackars krille som ska upp till jobbet och måste åka buss och skit men ändå så håller jag honom vaken hela natten genom att berätta sagor och sjunga och hoppa i sängen. Jag är som en fyraåring!

Igår var det nattinnebandy på skolan. Var där en stund med P och Juden. Var inte så spektakulärt kanske men helt okej. Det luktade svett och pösig man genom hela gymnastiksalen.
När jag kom hem tänkte jag byta ut Helvetes Jävla Skit mot en text av Dire Straits i min ram. Men då strejkade skrivaren så jag fick ett halvkasst resultat. Blev skitförbannad för jag hade förberett massa kallt tevatten så jag kunde göra pappret till oldschoolpapper. Jag hade tillochmed gjort dom finaste meningarna i texten feta.. Blir lite sugen på att kopiera in den här.. Jag blir alltid så lycklig av den låten. Romeo and Juliet heter den. Den är med i min favvofilm Empire Records.

Något annat skoj är att jag börjat läsa Katrin Schulmans blogg på stureplan.se. Fan vad hon är skönt dum i huvudet, alltså på ett bra sätt. Hon skriver ärliga saker om vem som helst. Det är skönt. Men det är samtidigt så förbannat klyschigt att läsa en blogg på stureplan.se. Speciellt hennes. Men jag är en fet klyscha.

Nu bakar jag muffins till tusen! Jag bakar äpplekanelmuffins, vaniljmuffins med jordgubbsglasyr och chokladmuffins med chokladglasyr. Tänkte försöka slå rekordet i att gå upp i vikt på två dagar. Krister behöver ju lite fläsk på kroppen så det är bra.

Fan vilket pissigt inlägg det här blev! haha. jag har inget att klaga på!!
Hur kan jag vara en sån tragisk tjej?! att jag helt plötsligt är nöjd med min psykverklighet bara för att jag råkar hitta någon att tycka om extra mycket?

Jag blev lite panikslagen igår när jag kom hem. Det första jag gjorde var typ att skicka ngt sött godnatt-sms till krister och jag kände mig verkligen som en fjant. Var frestad att ringa grannen och be honom dra över mig så jag kunde sumpa allting direkt. Jag gör ju inte kärlek, jag gör engångsligg, KK's, mängder av alkohol och stämningsstabiliserande mediciner. Jag är inte Sorella Flickvännen, jag är Sorella Psykbruden som knullar runt.
Men jag ringde inte grannen. Jag ville ju egentligen inte. Den enda jag vill ligga med är Krister. Det skrämmer mig. Jag lär mig väl någon gång. Kanske börjar hålla hand på stan och sånt också.

...nej usch.


RSS 2.0