Time has told me not to ask for more



Jag kan inte säga nåt mer.

KING OF MY CASTLE BIIIIAAAAAAATCHHHH

Dagens playlist innehåller:

Alice Deejay - Better of alone
Amy Diamond - What's in it for me
E-Type - Russian Lullaby
Vengaboys - Kiss
Mr. Oizo - Flat beat
Wamdue Project - King of my castle
Antiloop - In my mind
Stardust - Music sounds better with you
Faithless - God is a DJ
Snap! - Rythm is a dancer
Daft Punk - Around the world

Med mera.

Nu har jag inte sovit normalt på ungefär en vecka. I natt har jag inte sovit något. Jag orkade inte ligga som en pinne i sängen när jag hörde mamma gå upp i morse så jag gick upp och fixade lite frukost åt henne. Sen har jag gjort något, jag vet faktiskt inte riktigt vad. Jag kommer inte ihåg något än det jag håller på med precis i stunden.

Jag har iallafall laddat ner massa söta Svärdet i stenen-bilder och andra Disney-bilder. Så jag kan pilla med datorn hela dagen och försöka hålla mig vaken. Jag försöker hindra mig själv från att gå till tvn för jag vet att jag somnar så fort jag hör Rachael Rays röst. Hon triggar min narkolepsi. Jävla kvinna som är så jobbig. Hon luktar säkert. Jag läste i någon (uppenbarligen urusel) skvallertidning att hon typ dricker femton koppar kaffe om dagen. Helt psykat. Hoppas hon får en kaffepsykos. Jävla kärring.

Iallafall har jag inte sovit något! KUL!!!!!!
Därför lyssnar jag på så härlig musik, jag måste hålla igång nu när jag väl är uppe på dagen. Det var längesen jag såg dagsljus och jag har verkligen saknat det. Att vakna när det är mörkt och somna precis när dagen ska börja är förjävligt.
Jag blir otroligt nere på dagen och manisk på natten. Satt till exempel och spelade ett och samma mobilspel som jag aldrig klarar i två och en halv timme utan att veta om det. Så nu är min tumme lite plattare än vad den brukar vara.

Åh jag ser solen nu!! och lyssnar på Alice Deejay.  Hur fint är inte det. Jag är inne på min femte snus nu eftersom jag dregglar något hiskeligt när jag inte har sovit. Haha.
Misären börjar närma sig på riktigt, jag är så rädd för att hamna i en djup svacka eller att jag blir så manisk att jag börjar skada mig själv igen.
Det har fan varit skitlång tid sen jag gjorde det, och det var bara ett enda återfall, annars har jag ett cleant record sen långt tillbaka. Det är jag stolt över. Inte alla som klarar det inte!

Som tur är behöver jag inte ha superångest över skolan, Christina är bäst i världen och verkar fatta att jag inte riktigt kan styra det här på det sättet jag önskar jag kunde. Det vore så skönt att känna att jag får välja om jag ska fucka upp allt för en gång skull. Nu flyter jag bara med i en ström av avföring som kallas mitt liv. åååhhhh vilken jävla kommentar!!! hahahaha. jag är så jävla djup. Man kanske ska bli poet? Dom behöver ju inte passa tider eller vara med i verkligheten. Jag skrev massa dikter i mellanstadiet och högstadiet.
En favvoline från mellanstadiet är:

En dag öppnade jag en dörr
Och inget blev som förr


Fuck dude! Jag är en natural born poet.

Annars vill jag bli en sån tjej som är med i technomusikvideos. Typ byta utseende till en rysstjej med konstig frisyr som springer runt med silverbyxor. Jag skulle kunna låna Maja Malins silverbyxor och sen breaka loss ute i skogen hos pappa, men någon måste filma annars blir jag säkert inspärrad.

Jag har sett hela säsong ett och två av Hannah Montana nu. Förstår ni nu hur långt gången denna sömnlöshet är?
HANNAH MONTANA!!!! Och jag har laddat ner den nya säsongens avsnitt också. Vafan liksom. Hannah Montana.
Jag ska kolla på det sen om jag klarar av att sitta i soffan. Annars tar jag med det ut till pappa imorrn så får Johannes kolla med mig. Ganska avmaskuliserade (är det ett ord?) men han måste vara min assistent i dessa svåra tider.

Tänk vad skönt om man hade fötts på den tiden då pesten härjade. Jag har ingen aning om vilken tid det var, men jag gissar på 1200-talet. 1200-talet känns äckligt och väldigt mörkt med mycket lik. 1200-talet är nog min minsta favorit bland alla århundranden. Jag gillar 800-talet. Det känns väldigt rustiskt och rått med män i klänning som låg med varann och spred konstiga sjukdomar. Hett!

Åh nu kom Music sounds better with you på. Fan den låten. Den är så jävla bra. Den är väldigt mig och Johannes på något sätt. Inte lika mycket som Q Lazzarus - Goodbye horses men ändå. Hela den låten är som jag har upplevt vårt förhållande. Ganska konstigt och man får känningar i magen och sen vill man bara gråta och hoppa på honom och aldrig släppa och sen är det varmt och vackert och soligt och han är mjuk och len och är så fin när han dansar. Och musiken låter faktiskt bättre med honom. Jag har nog aldrig lyssnat på så mycket musik som när jag har varit med honom. Jag tycker ju inte ens om musik så himla mycket. Egentligen ser jag det som ångestframkallning deluxe och därför struntar jag i att aktivt lyssna. Men Johannes får mig att gilla musik lite.

Igår var jag på yoga också. Vilket jävla mambojambo. Herregud, jag kunde inte ens stå stabilt. Vi gjorde inga rörelser och vi hade precis börjat så det var inte träningsvärk eller nåt, utan bara min otroligt pinsamt dåliga balans.
Hon säger att vi ska stå med fötterna ihop och jag känner mig någorlunda taggad. Sen stället jag ihop fötterna och vajar från sida till sida och det enda jag kan koncentrera mig på att inte ramla det första jag gör. Så jag blir liksom efter hela lektionen och kan inte göra hälften av grejerna för jag ramlar åt sidan hela tiden. Sjukt skämmigt. Tanterna gjorde allt bättre och till och med den feta bruden gjorde det bättre. Jag ska inte gå tillbaka. Mina ben skakade hela vägen hem på grund av alla jobbiga övningar. Första träningen på några år tar ut sin rätt helt klart. Men jag har iallafall ingen träningsvärk. Kan det bero på att jag inte låtit mina muskler vila något? Kanske. Vad vet jag. Det låter ju inte helt otroligt. Jag har ju liksom inte slappnat av på väldigt många dar, och jag vet att min käke är spänd som en fiolsträng. Sitter och biter ihop munnen utan att tänka på det och får kramp hela tiden. Fiiiiiina tider.

Nu kom Vengaboys på! Gud vad dom är härliga. Bästa bandet någonsin. Jag ska gå in till Boom! Boom! Boom! på mitt bröllop.
Fatta koolt! Jag kommer in där i en leotard och värsta blinget och ba BOOM BOOM BOOM I WANT YOU IN MY ROOM!!
 I DO!!!
Det blir fint.

Jag hade ju Vengaboys som mobilsvar förut. Nu har jag Diner  med Martin Sexton.. Och när jag var hos Kajsa igår och städade fick jag hör precis vad hon tyckte om den låten. Jävlar i havet.. Hon tyckte den var "förjävlig" och sa:
"Du borde byta till något bättre. Det finns ju så mycket svängiga jazztoner nuförtiden"
"Scotts kanske, dom är ju bra"

Så jävla roligt sagt!! hahaha svängiga jazztoner. Jag ska fan byta till lite muuzaaak. Lite hissmusik så det känns som man står i en telefonkö när jag inte svarar. Kickass!
Men roligheterna med Kajsa tar inte slut vid första kommentaren, hon fortsätter!
Jag bad om ursäkt för jag var försenad igen, jag lyckas aldrig komma i tid längre, och då sa hon
"Du behöver inte be om ursäkt! Jag är ju som din porrmamma!"

HAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!

Sen blev hon förskräckt över det hon sa och sa att det inte alls var det hon menade och började gapskratta och sa att hon hade hört på Carl Jan Granqvist på radio och att han hade pratat om porr. Det känns faktiskt mer sannolikt än att hon skulle vara min porrmamma. hahhaahha. Undra vad en porrmamma är.. hahahha.

Sen gick jag och handlade och köpte bakelser och ett wienerbröd till henne. Hon tvingade i mig en gräddbakelse och wienerbrödet som jag köpt speciellt till henne eftersom hon klagar på allt annat.
Jag hade precis vaknat efter kort tids sömn när jag sprang till henne och en gräddbakelse till frukost var verkligen inte så trevligt som det låter. Det var ganska hemskt faktiskt.

åååh nu är det E-type med Russian Lullaby! Jag kan det viktigaste man ska kunna av ryska tack vare E-type.
Nastarovia! Minnjastavutt E-type!!
Och så fick jag lite trivia om det ryska folket också. Dom gillar godnattsånger och gärna när det är storm och helst på natten.
Nu kommer min tyskalärare! Eins, zwei, polizei med Mo-Do.
Dom säger Ja ja ja was is dus was is das
Och så säger dom fyr, fem sex, salte kex också. Jag kan verkligen allt! Techno har gett mig mer utbildning än skolan någonsin kommer kunna göra.
Siben acht guten nacht!

kort sammanfattning

Det var skitlängesen jag uppdaterade..

jag har haft massa att skriva men verkligen inte orkar. på julen ska man vila.

idag var första dagen jag var ute mer än tio minuter på hela året. det var kallt, och inte så roligt.
gick till skolan och var där en timme, sen hade jag inget att göra. men jag fick reda på att jag fick mvg på min senaste filosofiuppgift. det var fantastiskt eftersom jag hatar filosofi och tycker det är humbug.

min julhelg och mitt nyår var trevligt.
julen spenderas hos pappa i sånnaboda. vi åt och jag och frida bråkade. sen så fick jag en söt mobil och en söt mp3spelare. och massa hello kitty saker!

i mellandagarna var jag ute i johannes sommarstuga och åt med hans släkt och vänner. det var trevligt och allt är lite bättre mellan oss. vi kan prata mer och han är inte så needy längre. och hans gamla grannar från rönnaby verkar gilla mig rejält. yaaay old people.

jag spenderade nyår med anton och johannes och massa sushi. jag blev så full att jag inte minns vad som hände efter klockan halv två och dagen efter spydde jag tre gånger medan vi kollade på vänner-maraton. allt var väldigt mysigt.

ikväll ska vi bowla och i ära till det ska jag duscha. ser inte fram emot det.

just idag är jag ganska ledsen men jag mår bra jämförelsevis.

RSS 2.0