But i love i love i love i love i love you babe

Idag började väl inte som världens bästa dag men den börjar bli lite bättre.

Vaknar vid åtta och försöker försöker försöker att inte dricka något eller äta något eftersom jag inte får. Men just därför vill jag ju. Jag hatar att bli tillsagd att göra si eller så.
Gick och la mig alldeles för sent så jag var helt döende.

Gick till Kem.labb och där fick jag en spruta i armen och så sa dom Gå inte på toa på ~4 timmar och sen pee in a cup.
Fan vad värdigt..
Så jag gick hem, det tog 40 minuter! haha, jag är segast i världen. Sen somnade jag i soffan och sov fram till klockan ett ungefär, did the cup-thing och nu måste jag ju tillbaka till jävla kem.labb, som om jag orkar!! jävligt pissigt - haha ordvits.
Men jag ska, för om jag inte gör det måste jag göra om skiten igen.
Jag fick inte ta mina mediciner på hela gårdagen och nu på morgonen och jag börjar känna av det rejält, jag blir som i en bubbla och allt blir extremt förvirrande.. Ikväll får jag iallafall ta medicinerna och sen kan jag bli som normal igen. Pjewwwwww.

Jag har nu peppat till med Khia, Haddaway, Ace of Base, Q Lazzarus, Jackson Five, Ultimate Kaos
etc. Så det känns lite lättare. Men jag har ingen av ovanstående på varken blandband, blandskiva eller mp3 så jag får gå till sjukhuset till tonerna av White Stripes. Jag blir extremt bitter av dom och halvgråter jämt.

Okej, nu äre dags, på med mjukisbyxorna (självfallet Jays, dom är bäst) och iväg till bögsjukhuset.

nong nong nonganonga nong nong


Jag har inte varit hemma mer än en timme sen i fredags.. haha. så nu när jag faktiskt är det passar jag på att sätta på goodbye horses extremt högt och skriva en uppdatering. Jag tror denna blogg kommer vara väldigt bra att ha sen när jag börjar glömma bort allt. jag minns typ inte vad jag gjorde förra veckan så..

i fredags gick jag och emslem på bio, Be kind rewind, den var rolig men lite för lång för min smak. efter det gick jag till subcity för att träffa Jay och A.L som satt och drack öl. Jag tog två jag med. fast jag betalade inte själv, haha. Im getting my skills back!

Efter det gick jag hem till Jay, somnade där och var där hela lördagen förutom en timme hem för att duscha och kvällen hos Jake och hans flickvän. Sen drog jag och Jay hem till honom igen och låg och kollade på film.
söndagen var i princip likadan; sängen, cola, pizza och tv. frickin awesome!
och idag äre månadg, jag kom hem för några timmar sen. men jag hann se jays gayiga pudlar. i love 'em. en av hundarna ser helt ärligt ut som en såndär kebabrulle som roterar inne på alla pizzerior. sött.

har gjort klart Mao-tavlan nu. den blev snygg som fan. ska duscha nu.

snoogins



har sovit fyra timmar i natt och är ganska sliten.
blev uppputtad ur bäddsoffan av min ömma moder vid 7 kom iväg till skolan ca 40 minuter försent.

satt på samhällskunskapen och tog på mig läppsyl och viskade Would you fuck, i'd fuck me, i'd fuck me hard till Harajuku. Hon förstod inte. men jag hade kul iallafall.

sen var det religion och jag började känna mig fett illamående, och gick och spydde lite. Till min stora förvåning var det blod i spyan och jag blev lite nervös så jag gick och la mig i solen och väntade på att lektionen skulle ta slut.

Därefter gjorde spelade jag och P boll, kråka och basket. Det var väldigt gemytligt och mellanstadieaktigt..
Crazy Chris kom och pratade med oss lite och J&J gick precis ifrån oss
och då säger han "Ja.. Dom hade det tungt.. Läser ni också in ett år nu?"
ETT vadå J&J har det tungt?! hahahaha. jebus, dom är ju segast i världen, and i respect that.
TVÅ hur kan han inte minnas mig och P?? han hade oss i ett år för fan! redan tror han att vi tagit studenten och blivit "failures". jebus!

Efter bolllekarna sket jag i fotot och gick hem och åt ris. Sen mötte jag upp min syster och vi gick och fikade och catchade upp. Det är knäppt att hon verklgien har ett helt annat liv därborta som jag inte har en aning om med människor jag aldrig mött. Fast jag ska visst hälsa på i sommar verkar det som. Så tycker syster och jag iallafall. Pappa betalar som vanligt.
Sen ville hon höra om mitt liv och jag kom på massa bra saker men sen kände jag att jag var tvungen att förklara lite av allt dåligt också. Först easade jag in lite på tjacket och rökat, för jag vet att hon har gjort some wacky tabacchi i USA och sen kom vi in på typ våldtäkten och skit. jag hatar att jag känner att jag behöver berätta, hon blev så ledsen och det var inte meningen.



Tog en paus i bloggandet en stund nu, och pratade med harajuku. vi är verligen bäst.
jag känner mig sjukt lycklig över att jag hittat två människor som gillar mig fastän jag gör dumma saker och fastän vi är så extremt jävla olika utåt alla tre. men egentligen är vi samma skit och lera. det är snajsigt som fan!
jag älskar er!

nu ska jag kolla på sex and the city med min extremt sura syster..


Jag skriver moderna mästerverk

otroligt skön och konstig dag.

vaknar av någon ringer ca 40 gånger på ringklockan, och när jag väl öppnar står min syster från USA där. Hon såg ut som en tvättbjörn. Mysigt.
Pappa var med och han skjutsade mig till psyk där jag talte med Ingela om vad jag har gjort den sista tiden. Hon vill att jag ska följa med till rättsspyk och kolla hur roliga dom är där. Men tills det går (vilket det aldrig kommer att göra tack jesus) så blevmin hemläxa att spana på alkis&knarktanter i stan.
Hon överreagerar så mysigt mycket. Men jag tycker om att jag säger precis allt till henne, det är ju ingen som tvingar mig. Men hon förstår ändå jävligt bra. Och hon var inte arg, bara fundersam. Men hey, är vi inte alla?

Efter psyk går jag till centralparken för att möta mina systrar som inte alls är där utan istället står parkerade utanför karro och sitter och skriker HOLLLAAAAAAA när jag kommer emot bilen, samt tutar. Classy!
Vi drar ut till pappa och äter lunch, storasysters kärlek janne är även med. Han måste varit livrädd. jag och invandrarsystern blir rätt skojfrisk när vi kommer igång..

efter lunch och kaffe och solande åker jag till skytteparken och ska spela boll. det gick kanon. jag försökte få till boll och bira 08 men alla skulle plugga och böga. fett gay!

jag har kommit fram till en lista som jag valt att kalla Detta gör min drömmake.
Såhär lyder den:

1. Han är kock
2. Han ser ut som Jason Mewes
image16
3. Han är skrämmande smal
4. Han gör piraten/pandan/spiderman på första dejten
5. Han dricker alltid för mycket
6. Han är sjukt bra på att sexa och han vill alltid göra det
7. Han håller käften när jag vill
8. Han har unlimited access till droger, jag kan ta notan.
9. Han ska ha lätt underbett.

jag tror jag kommer förbli unspoken for. helt okej faktiskt!

nu ikväll har jag nog inte gjort så mycket. typ lyssnat på goodbye horses och sagt
Would you fuck me?
I'd fuck me
I'd fuck me hard
för mig själv och nickat i sidled med huvudet.

har även pärlat snakeman och megaman till jay. dom blev söta. hade först printat ut en megaman som skulle bli 50x50 cm men sen kom jag på att 'neee he hasn't even fucked me! varför ska han få en stor pärlplatta?' en liten duger bra.

Shit, everything but coke, heroine and your cock

You are the ones that are the balllickers! hahahahaha
jag älskar Jay och Silent Bob.. jay är mitt framtida make helt klart.


igår var wack, jag är ff helt bäng.

hem till J, bli bäng, till satin i en timme, hem till J igen, sen hem till Jay och kolla på asbra mockumentary/serie/something som jag itne minns namnet på.
Vaknade för övrigt av att jag toksvettades i jays säng, alltså typ creepy mkt. jag älskar tjack och hasch tillsammans !


Annars inte mycket. Jag är som sagt fortfarnade hög, så jag ska sätta mig med min tvåliterscola och skratta i soffan. peaaaace

das schule

Sitter nu i skolan med Juden mittemot och Harajuku brevid. Det har inte skett något speciellt idag tror jag, förutom att jag igår tog en dusch för att jag kände mig ofräsch när tillochmed den sluskigaste killen skulle duscha.

var på middag med min käre far på restaurangskolan igår, åt som ett svin och kom fram till att jag inte gillar anka alls. det smakar som balls.
jag fick sms under middagen från snubben i Nyköping, stackars lilla lättlurade killen etc, och han sa att han skulle försöka fixa ett möte med hemliga gubben och mig så jag kunde köpa dope själv. men han kunde såklart inte lova något. väldigt schysst om det gick, jag har typ 300 spänn att spendera på knark!

är lite misspepp på förfesten dock, den verkar bli rätt liten och det är svårare att verka normal när man är få, jag skulle hellre vara ett stort gäng. då kan jag sitta och knarksvettas och fnissa åt allt ifred. det löser sig hoppas jag.

mamma har sin bästa kompis på besök, som jag känner mig extremt obekväm med, hon luktar gammal gubbe. det är hennes parfym. vem väljer en parfym som luktar gamgubbe?
 

jag drömde värsta feta sexdrömmen om simon rex. han är så het. jag är snart revirginized!!! dör lite


Who am I gonna stick my dick in?

Jag blir alltid lika fjantigt glad när jag får kommentarer. Att bekräftelse kan göra allt trevligt?


Jag oooorkar inte! Jag har värsta dilemmat. på lördag är det doktor kosmos, jag har zippo pengar men en flaska sprit.
pengar går att fixas till inträde men då har jag inget att dricka för där inne.
eller så går gästlista att fixa och då kan jag köpa knark för de pengar jag kan få fram. men det beror helt på andra parten i detta.. skrutt på dettaaaa..

jag har nästan läst ut processen av kafka nu förresten, bara för att det är så jävla llätt att fånga "intellektuella" killar när man säger att man läst Kafka. Jag älskar att killar är så lätta att få på rygg!

Men åter till problemet..
Och oavsett hur jag gör vill jag ju gå. Och oavsett måste jag förklara för pappa varför jag behöver så jävla myucket pengar helt plötsligt . hihi

You're calling me the pervert

Bloggen har varit nerlagd ett tag pga hjärtesorg.

Nu är hjärtesorgen i princip över!

Inte mycket har skett, jag har varit i ungern med skolan, där vi lyckades bli fulla varje kväll. Jag och Jay var nog värst fast jag tyckte vi tog det ganska lugnt. det var en jävligt kul resa.

Annars så vet jag inte faktiskt..
jag var hög iförrgår. var med J&J och kände mig som en säck med mjöl. Röka är inte min grej, jag snortar hellre och blir hellre uppåt än seg. men det var trevligt att göra det utan att ha alkohol i kroppen. men still not my cup of tea. jag kanske ska få affe i ett kuvert i veckan. man vet aldrig vad mr postman ger!
igår åt jag upp typ alllt i kylskåpet och satt och var som gele i skallen. myyysen.

harajuku har tipsat mig om strip squad, dom var bra! jag älskar låtar som handlar om sex, onani, sex, alkohol, ännu mer sex. det är det finaste i livet!

jag ska äta middag med pappa ikväll och jag orkar vekrligen inte. jag är fett trötten och han kommer undra var jag sov iförrgår och blablabla. fast det ska bli mysigt att träffa honom, har inte gjort det på ett tag.

jag har inte haft sex på seriöst typ tre veckor.. jag håller på att bli revirginized.. hahah. jaja, grannen kommer hem snart.

RSS 2.0