attentionseeking whores

Dert gör mig så himla road när folk kommenterar för att man skriver om något varenda människa med en blogg gör.
Typ MJ liksom! Ingen kommenterade om Farah Fawcett.
Samma när jag skrev om min balklänning för ett år sen. Då var det typ fräsiga Natalie som ska tatuera in en blommig tribal i nacken eller Angelica som kommer från en förort och nu är blond och fräsch.
Dom lämnar alltid en kommentar i stil med "Hej! Tänkte bara önska en trevlig vecka och en solig sommar! Kolla in min blogg vetja! kram natta"

fett ovärt, fett ovärt.


meeeeeen idag har jag myst med josefin hos pappa. vi har badat och rott båt. det var astrevligt !
nu ska jag måla mina nails och duscha.

Ha en trevlig vecka och solig sommar! kram natta

dagsläge: stabil hypomani

Idag hade både Farah Fawcett och Michael Jackson dött. Jag är väl inte så förvånad över Farah Fawcett eftersom hon haft cancer och Perez Hilton skrivit om det ganska länge. Men Michael Jackson! Det är ju helt galet. Han var ju helt frisk (i kroppen, inte i huvudet) vad jag vet iallafall. Freaky shit.
Jag har aldrig gillat hans musik som soloartist men en död är alltid sorgligt..



nu lyssnar jag på beach boys och målar naglarna som vanligt.. jag har datorn uppsatt i mitt rum efter att hela JÄVLA databordet rasade i knät på mig. Jag trodde jag skulle mosas ett tag, bordet var fett tungt och jag var ju tvungen att försöka rädda alla grejer. Skrivarn gick tyvärr i golvet och jag har inte ens försökt att se om den funkar. Orka bry sig..

Imorrn ska jag ta hand om Sammie!!! Det var bli jättemysigt. jag ska klappa henne senseless. men innan det ska jag och frida hänga hos pappa. ska bli sjukt skönt att vara där ute, även fast jag varit där typ ända sen jag slutade skolan.

I augusti åker jag och julia till cambridge, vi ska boka allt och skicka in blanketter till skolan och CSN när hon kommer hem från peace&love.
Tyvärr kommer jag inte kunna ta cambridgeexamen eftersom den kursen börjar först i september och det spoilar hela stina och julia gör england planen. och den känns faktiskt mer prioriterad än cambridgeexamen. kan göra den i sverige sen, som palle gör på fredag!

nu ska jag gå på toa.

hotch is crazy


jag ba kände mig helt cococrazy idag efter jag varit så vild och härlig på midsommar, så jag köpte naturgodis!!!!!!!!!!!
och jordgubblimejos!!!!!!!!!

shit vad händer sen? jag har ett utomäktenskapligt barn med svart man men övertygar johannes om att barnet har omvänd vitiligo?
jag börjar röka crack och försöker få julia att bli en streetwalker för att försörja mig?
jag kanske till och med köper en tunika!!!! lite basplagg är så fräscht!!!!!!!!!!


balle heller.
eller vem vet.

meeeeeeeeeeeeen jag känner att min hjärna går på högvarv om vad som ska ske inför hösten. jag har ju större möjligheter att sälja julia på gatan om jag åker med till cambridge och om jag då går en engelskakurs kommer vi ju kunna öka vårat säljområde med hur många procent som helst. stora pengar alltså.,.. men det är stora pengar som ska betalas för att åka dit också.. stora lån blir det i slutändan. men vafan, det känns värt på något sätt. visst jag måste börja betala tillbaka lånet redan nästa år med pengar jag inte har.
men vafan, jag måste ju få leva. jag börjar känna mig mer och mer fången här hemma eftersom jag märker hur medberoende mamma och pappa är i min sjukdom.
det första pappa sa när jag frågade vad han tyckte om hela cambridgegrejen var Men hur ska du klara dig du är ju sjuk.
det känns jävligt kasst att dom tror att jag inte kan ta hand om mig själv för jag har något som typ 50% av alla i hela världen har.
jag vet att jag är bra på att laga mat, städa, pyssla, fixa med saker, hålla det jag lovat att göra om det är viktigt och allt annat som man behöver för att bo utanför hemmet.
jag vill bara göra något kul och något som jag tror jag skulle gilla!
Pappa sa också att det hade varit okej om jag gjort som emma och frida och jobbat utomlands för då får man ju betalt men att studera utomlands bara för skojs skull inte var okej.
det är bullshit. jag är 20, jag har huuuuur många år som helst på mig att plugga till sjuksköterska och varför inte göra något som BARA är kul för en gång skull. jag har aldrig fått göra något sånt här.
nu får jag, för jag är myndig och jag bestämmer över mitt eget liv. JIPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!! :) :) :) : ) : ) : ) : ) : )

svenska traditioner och idioterna dom bringar

nu är min midsommar äntligen över. den har varit jävligt intensiv.

igår somnade jag typ vid fem halv sex någon gång och sedan var pappa utanför dörren och väntade vid tolv, så jag fick inte mycket sömn och ingen mat alls vilket aldrig är bra.
sen åker vi ut till gäddviken då folk redan är fulla och sitter och skriker i kapp i pergolan och under ett förfallande partytält. det ösregnar och jag får ingen mat förutom en liten bit lax och ett glas vin.
vilket betyder att jag blir salongsberusad efter 20 minuter och känner mig alldeles vimsig.

en sak med hela min klan är att alla är så jävla uppmärksamhetstörstande. alla förutom typ tre personer som man såklart inte lägger märke till eftersom dom andra agerar som brunstiga skrikapor.
så folk tävlar om att svepa mest snappsar och sjunga högst i snappsvisorna, folk avbryter varann och det enda som folk verkligen lyssnar på är om någon säger nåt i stil med "ge mig en öl till så ser du att jag blir nykter, raj raj raj raj!".
jag är en ganska pratglad och normal person i vanliga sammanhang men i denna krets är jag yngst och den som är mest olik alla andra, så jag blir helt enkelt ignorerad.
jag dricker inte just nu och det hjälper ju verkligen inte när det kommer till detta gäng. både jag och pappa sattes direkt utanför för att vi inte försökte ta en nubbe så fort det gick.

det känns så bisarrt att folk som är över femtio beter sig som fjortonåringar på disko på midsommar. det skulle inte förvåna mig om någon spyr just nu eller att alla sitter och hånglar eller drar sexskämt och slår sig för bröstet.
vad hände med att faktiskt umgås? med att sjunga och skoja och skratta utan att någon annan kommer i kläm eller blir så full så den knappt kan stå?
jag kanske är tråkig, men jag tror faktiskt inte det. jag tror bara jag är lite mer säker i mig själv än vad dom är. det kanske är drygt eller fjantigt men det verkar som så.
ålder kanske inte har så stor betydelse för mognad.

jag är iallafall tacksam att jag har en sjukt bra pappa som verkligen fattar mig och som det går att ha en trevlig konversation med utan att det blir en tävling om vem som är häftigast, och jag är glad över att mina två mongon harajuku och jayjay finns.


blarg

jag är helt slut, fuckin' drained.

För jag har äntligen tagit studenten

Min pappa (och mamma) är stolta idag. För jag har äntligen en riktigt slutbetyg! Med fett många MVGn också. Jag firar genom att inte sova alls och äta massa chips. Jippie för mig och min awesomeness!
En annan bra sak var att Julia gav mig ännu ett alternativ för min höst, och så har jag bokat klipptid så jag blir av med mitt äckliga hår! Supadupagreeeeit!





Christopher Walken är också glad.


RSS 2.0