I love little girls they make me feel so bad


Klockan är nu tio över tre och jag sitter och svettas som en get i overall. Helt vidrigt är det, och min enda svalka är en liten HP-fläkt som sätter in i USB-uttaget i datorn. Det låter mer än vad den fläktar.

Jag var hos Peter imorse. Jag gillar nästan honom! Han är inte helt överjävlig faktiskt.
Han har börjat prata snabbare, jag har börjat vara ärlig mot honom och han bekräftar i princip bara det jag kommer på själv. Känns sjukt koolt att jag kommit så långt att jag inte behöver någon som håller mig i handen hela tiden. Bara någon som kanske säger Nej det är inte jättesmart.

Ett bra exempel är idag; Mikall smsade förra veckan och sa att han skulle komma hit på matchen idag, och ville träffas.
Genast blev jag nervös, orolig och bekymrad över att han skulle råka illa ut. Och jag kände att ja men det blir kul att träffa honom. Fast samtidigt visste jag att jag bara tänkte så för att jag ville knarka eller supa sönder mig själv och göra precis som vi gjorde när vi var tillsammans.

Det var skönt att kunna säga det till någon efter jag inte känner att jay skulle må så bra av att höra det och mamma blir oxtokig bara hon hör mikalls namn. Så när jag sa det till peter blev det ett direktsvar från mig att det är väldigt mongoloit om jag skulle träffa honom.
Ändå gick jag dit.
Jag kolla lite halvt efter honom tillsammans med jay, men eftersom jag inte såg honom gick vi. När vi stod där vid klacken blev jag uppfylld av samma känslor som förr. Inte kärleken just, den försvann ju efter 3 månader av förhållandet. Men känslan av att jag måste fixa honom, jag är ansvarig och samtidigt att jag skäms över honom.
När vi gick därifrån släppte det. Men fan fatta om jag inte hade haft jay. Då hade jag gått dit, blivit helt död och antagligen försökt med någon idiotiskt bara för att.
Vafan vad den mannen har makt över mig. Iofs har jag väl märkt det förut - det var hans och mitt förhållande som tillslut fick mig inlagd på psyk.

Ja, ja. Peter är iallafall bra.
Sen var jag hos optikern, jag har nu minus åtta på vänster och minus sju på höger.
Another step towards being blind as a bat!

En viktig del av dagen, och en viktigt del som visar att jag gillar peter är att när jag kom hem så satt jag och lekte dj framför nittitalshits och sjöng i en hammare till jay. han uppskattade det inte,men jag var glad.
När blev jag så bra? Och så duktig? Och så jävla underbar! Gud vad jag har kämpat och belöningen är underbar.

Ikväll har vi inte gjort mycket. Kollat på tv, ätit lite, pussats, brottats, bråkat och pratat. En vanlig kväll. Jay var tvungen att sova tidigt för han ska jobba imorrn. Jag hjälper nog inte när jag sitter och kollar på tv, bloggar och spelar the sims 2. jobbigt läge för honom!

En bra låt för en bra dag. (kanske världens bästa låt)
Oingo Boingo - Little girls


Råttjakt, sprit, knark

Jag har inte uppdaterat för att jag känner inte för det.

nu känner jag väl lite för det men jag vet inte vad som har hänt. Idag satt jag och jay i soffan och jag undrade om han ville följa med ut till pappa och sen slog det mig att han nog inte varit där ute. Sen berättade han att han varit där minst 15 gånger och att han senast var där på pappas födelsedag.
Mitt minne bara försvinner mer och mer och det gör mig så extremt orolig. En biverkning på Lithium är just minnesluckor eller små minnesförluster men jag trodde inte det skulle vara såhär.
Därför har jag lite svårt att minnas vad jag har gjort i sommar.

Det jag vet är att jag har besökt min mormor i Skellefteå och vi var ute och åkte överallt och hon har alzheimers men är helt klar och helt frisk. Antagligen är det en feldiagnos men vad spelar det för roll när hon är kry. Hennes katt Morris tog in en levande råtta en natt och mamma fångade den i en hink och slängde ut den.

När jag kom hem var det lördag och fest i mark. Det var askul och jag blev så full att jag började skela. Jag och Joline kunde äntligen prata och det gjorde mig lycklig. Jag har verkligen dömt henne på förhand, hon är väldigt lik mig och inte alls så som jag trodde. Snapjudgements är dumt. Vi drack drinkar, knarkade, klättrade upp på taket, hjulade, kullerbyttade och kollade på Beyond with James Praag klockan fyra på morgonen. Sen hade jag och jay mentalt välkommen hem-sex och när jag vaknade var jag äckligt mongobakis. Men Uffe hade en lista och där fanns canal + och då blev det final destination 3. Räddade min bakishet!

Denna vecka har jag varit nöjd över att jay äntligen fått jobb, och så har jag varit i stockholm för att hejja på min syster.
Hon bodde skitfint vid universitetet och hade kor på vägen till t-banan. Vi var och badade på fjäderholmarna och såg carolina gynning och sen var vi på stan och köpte namnsdagspresent till mig. Sen gick vi till hallwylska palatset! det var helt fantastiskt och jag ska definitivt läsa på om det stället. jag vill också vara rik galen tant med samlingsmani.. Det vore det ljuva livet.

Sen löser jag korsord och pussas och dricker körsbärssaft.

damn that mary jane



Sitter hos pappa och kollar på 30 Rock.

Jag har bråkat med Jay idag. Om röka. Som vanligt. Det är typ det enda vi verkligen bråkar om, eller det enda jag verkligen blir ledsen av att han gör. Idag så sa han till och med att han väljer haschet före mig. Inte för att han menade att han alltid kommer välja haschet före mig, men det sved ändå.
Jag vet inte vad jag vill längre. Jag är så jävla kär men jag är så jävla förvirrad över hur jag vill fortsätta med droger.
Jag är inte övertygad om att jag vill fortsätta droga eller om jag vill fortsätta träffa någon som drogar.

Det enda jag vet är att jag aldrig kommer lämna jay. jag är lika nyförälskad nu som för två månader sen.
Jag får verkligen allt jag vill ha i slutändan. HA!

fick reda på att pappa redan köpt en exakt likadan telefon som jag köpt till honom i födelsedagspresent. surt. men han får världens finaste kort iaf.

jag har inte något intressant att blogga om längre. skär mig inte, har inte knarkat på minst en vecka, mår inte speciellt dåligt och jag har zonat ut allt umgänge förutom johannes. jag orkar itne bry mig, alla drar ju sen iallafall. ny umgängeskrets here i cum!


You got me in a state of rage

Jag hade tidigare ikväll kollat på första avsnittet av Skuggornas hus och pausat för att kolla vidare lite senare.
Så nu när jag har lagt mig till rätta för att kolla så resetar sig filmen så det är tillbaka från noll och det går inte att spola fram!! Så nu måste jag se om hela första avsnittet igen.. Not fun. Klockan är ju förfan halv fem på morgonen lite frid ska jag väl få!
Men neeeeejj. Skrutt och skit.

Annars pärlar jag för första gången på skiiiiitlänge verkligen. Känns skoj även om jag känner av alla samma stelheter i kroppen som ajg gjorde förut. jag tror jag börjar bli gammal eller något.

Jag har börjat med en kräm för ansiktet som heter Epiduo och som ska motverka finnar. Min läkare sa att den är bra mot just medicinakne som jag har, och jag har haft den i en vecka eller så. Det är redan skillnad men så fort jag glömmer den på kvällen så får jag finnar dan efter. Och den ger mig extremt torr hud så jag är röd och fnasig.
Vet inte om det är värt det, men jag antar det. Jag vill inte få akneärr och se ut som Seal. Han tog ju antagligen den enda kvinnnan som vill gifta sig med någon med akneärr. Det är jävligt fult.

Jag står även om väger mellan att vara blond och svarthårig. Jag tror jag ska bli blond men jag kan inte bestämma mig. Är ju sjukt snygg i både ljus och mörk. Men förändring är kul. Måste köpa på mig massa blekningar för jag lär ju behöva runt 6 stycken burkar. Om inte mer. Men till att börja med.

Nu i veckan är jag hos pappa, kom hit idag och stannar till på fredag. På torsdag kommer förhoppningsvis Jay hit och hälsar på och sen skuttar vi in till stan och förmodligen vidare ut till Styrsta för att äta middag med hans familj.
På lördag kan det bli fest i mark hos jake men det är inte hundra än. Men om någon av mina kära vänner läser det här så är alla såklart bjudna. Jag ska städa dagen efter har jag lovat jay.

det har varit en omtumlande dag. jag har börjat må lite sämre och det tar jag direkt ut på jay. han står mig närmast just nu och då blir han automatiskt slagpåse och roten till allt ont i världen. Han verkar börja att sakta förstå mig, vilket inte kan vara så svårt.
Är jag arg är jag skitarg, är jag ledsen är jag suicidal, är jag glad sitter jag på dig och pussar dig och dansar bootydance i köket.
men jag blir ju nojjig när jag mår kasst så då börjar jag hota med att göra slut eller att han kommer att göra slut för att jag är så jobbig och då pratar vi ju såklart om att göra slut ett tag. och det skrämmer mig på ett helt annat sätt än tidigare förhållanden (förutom krister), för jag vill verkligen inte förlora jay och jag vet att han verkligen inte vill förlora mig. men han är så lugn när vi pratar om det att jag bara vill slå honom över käften med en dildo insmord i tigerbalsam och skaka om honom. men han säger att han är lugn därför att han vet vad han står typ. det är väldigt bra. men varför kan inte jag vara så?

det har iallafall varit omtumlande. jag är en needy girl när jag inte är nära jay och han är en needy girl när vi är tillsammans. awesome couple!

bajs på skuggornas hus, jag ska sova. måste ju upp och jobba.


RSS 2.0