hooooooooooraaaaaaaaa

jag har förstört min cdspelare FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTAFITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA

tack för mig

Chillaxin'

Jag har höstlov, sweeeetness.

imorrn ska jag färga håret!

cracker ass fantastic

jag saknar min hubby.


More cowbells

Jag såg Deer Hunter i helgen. Och jag fattar inte varför jag inte sett den tidigare! HERREGUD vilken film. Herregud vilken jäkla film. Guud vad bra den var.
Jag blev helt förstörd när jag såg Christopher Walkens öde. Gud vad jag älskar den människan!
Jag har alltid gillat honom och tänkt om jag träffade honom skulle jag ligga med honom oavsett hur gammal han är. men jag höll på att bli antifylactic när jag såg honom i Deer Hunter. herreminjesus vad vacker han är. jag svär att han är het naken också.
det var längesen jag idoldyrkade! Så jag ägnar detta inlägg till lite sådant bara för att det är härligt.










Han är tillochmed snygg med rynkor. Fantastiska man!!

Fast det som är bäst är att han är skitsnygg och helt otroligt jävla rolig. Herregud, more cowbells!
Och Balls of fury och alla andra extremt roliga filmer. Och han är jättebra på att spela läskig som i Sleepy Hollow.
ååååh christopher walken!

Work is a four-letter word

Jag var så trött att jag inte kunde sitta rakt på stolen imorse. Så jag smsade Christina och sa att jag inte kommer till skolan och hon sa det är koool och jag tänkte gud vad skönt. så jag gick och la mig igen och sov till klockan ett.
nu sitter jag i den söta tröjan camilla gjorde till mig, med muffins på. det känns som jag ska på kalas i den tröjan, vilket är en trevlig känsla att ha en vardag.

jag måste visa hur fint jag har pimpat min dator förresten.
men det verkar inte funka?
crap. den är iallafall helt rosa och skärmkanteran är klädda i leopard! HAWT!!!

nu ska jag spela rollercoaster tycoon. jag är the MASTER of rct!

Blondes DO have more fun

Ja, sannerligen. även fast jag inte riktigt är superblond än har jag redan roligare. haha. jag har ungefär samma färg som en guldhamster i håret, kanske lite ljusare. på lördag blir det riktigt blont, men herregud vad fort det har gått!

Jag var svartsvartsvarthårig i måndags och nu är jag ljusljusljushårig. Supertufft!

Men som sagt hundramiljoner gånger förut, blondiner har roligare. Jag kan styrka detta påstående återigen.
Imorse försov jag mig grymt mycket och som gånger förut väcker joline mig med ett sms om lunch. då går jag upp, sätter på kaffe, gör alla morgonbestyr och när jag står och försöker täcka över min sjuka hårfärg med en bandana dimper två brev ner i brevinkastet.
Ett är adresserat från bönis och ett är utan adressat. Men det var skrivet i ungefär samma stil så jag tänkte att josefin hade skickat mig två brev eller nåt. sitter och läser hennes brev över en kopp kaffe och sedan öppnar jag det andra brevet.
det var skrivet på datorn och det kändes inte så mycket josefin att göra så. sen när jag började läsa det stod det:

"En person som har klamydiainfektion har uppgivit ditt namn vid smittspårning"

Då börjar jag asgarva och blir asförvirrad. Typ johannes? Vem ? jag har ju nästan inte haft sex med någon annan förutom honom på hela året, vi blev ju tillsammans i maj. och jag har INTE varit otrogen!

Lite längre ner i brevet står
"Med vänliga hälsingar MUM (Mora ungdomsmottagning)"

Mora??!?!?!?! Vem fan har jag knullat med i Mora+?!?!?!?! tänker jag då.. Sen ba DING! Krille!
Hans tjej är ju från Mora och han hänger nog där rätt mycket, därav mora ungdomsmottagning! hahaha...
jag vet ju att jag inte har klamydia eftersom senaste jag låg med han var i mars och allt sådär.
Men ändå, min skadeglada lite ärrade själ är jävligt nöjd över att han har klamydia samtidigt som jag är sur över att jag måste gå och testa mig när jag vet att jag inte har klamydia..
hahahahha. blondiner har roligare!

Så jag ringde upp julia och berättade skadeglatt att krille fått klamydia. hihi. hon tyckte väl inte det var överdrivet kul men hon lyssnade och låtsades. allt jag begär!

sen gick jag till skolan ungefär tre timmar försent, började med lite frågor till renässansen och sitter och fryser uppe på IV just nu.

Annars så har det nog inte hänt så mycket i mitt liv. Hängt hos Lena två dar i rad och lyssnat på massa roligheter och tänkt att livet faktiskt inte tar slut efter fyrtio.
Ätit för lite godis har jag också gjort. jag har inte haft några pengar så det har liksom inte blivit av.
 Men johannes bjöd mig på hamburgers igår. snaaaajs!

Nu ska jag fortsätta med pluggääät och sen ska jag skriver brev till bönis. 

NANANA jag sjunger varje dag

Fredagen aka The day Johannes was born blev kanonbra. Han kom hem till mig, eller till min syrras lägenhet eftersom jag lånat den och sedan åt vi min sushi och åt lite chokladdoppad frukt till efterätt och mös jättemycket. han blev jätteglad över hans blandband och vi lyssnade på det och när goodbye horses kom på kollade vi båda på varann i samförstånd. sen hade vi dirty dirty sex. eller så älskade vi, vad vet jag?

på lördagen åkte jag till palle 7.10. hade glömt min plånbok så mamma fick gasa hem med bilen och hämta den. hon hann!
detta har hänt en gång tidigare men då var det puder det handlade om. haha. och då SPRANG hon hem för att hämta det. helt otroligt!

kom fram till palle vid tio och sen åkte vi hem till henne och hon bodde sååå fint. värsta mysiga. jag tyckte det påminde om en spansk villa inomhus. vi åkte till haga där jag köpte ett vykort (whaaaat?) och så åt vi världens största bulle. kan inte ladda in bilder i skolan men jag ska lägga upp en bild sen. det var en stor bulle.

på kvällen tänkte vi se soundtrack  men vi sket i det och satt och mös hemma istället. kollade på the hills och cry baby och palle ritade och jag löste korsord. en perfekt kväll faktiskt.
på söndagen så gick vi upp och sen drog vi till ett museum som visade konst och inredning från typ Qing-dynastin fram till 2000-talet. det var fett najs. och massa koola skateboards med fina motiv på.

Vi hann inte så mycket mera eftersom mitt tåg gick vid fyra. men tågresan var okej, jag blev svinförbannad på en jävla fitthorbiljettrivare fick för sig att min biljett var ogiltig fastän jag åkt på likadan dit och det inte var några problem alls. så jag blev tvingad att betala 35 spänn för att hon skulle ringa till sin kompis som skulle bekräfta min bekräftelse så jag hade en bekräftelse på att jag fick sitta på tåget. CPENE!!!!!!!JAKKASKASJASJK!!!!!!
så jag ringde och skrek könsord till johannes och klagade.
han kom och mötte på mig stationen och jag var skittrött och otrevlig. men sen åt jag rester av sushin och vi kollade på tv och allt blev bättre. jag målade en mustasch på honom och han såg ut som Esteban från Spanien. hiih.

idag försov jag mig eller rättare sagt johannes såg så mjuk ut när han låg i min säng att jg bestämde mig för att äta frukost, borsta tänderna och hoppa ner i sängen igen. så jag låg som en snäcka på honom till klockan nio och sedan gick vi till matsalen där jag åt och nu har jag gjort klart tre olika helvettestrattar till svenskan. en med dantes version, en med min version av dantes och en med nutida synder och dess rankning. jag tror det blir bra. trodde dock jag hade redovisning idag  men det var NOT THE CASE. det gör inget. då får jag sluta tidigare och sitta och peppa min hårfärgning ivkäll.

klockan nitton är the shit, då tar jag steget på tåget mot blondhet. jag kommer antagligen dö av smärta men det är HAWT.
fatta med mina asstora chimichangas och min asstora badonkadonkdonk.. jag kommer bli smokin'. fast det är ju redan. MEN ÄNNU MERA JU!
pappa får betala färgningen för jag gjorde slut på alla mina pengar i göteborg. köpte fem burkar läsk på det dyraste ICA't i hela göteborg. men dom hade ju mountain dew, cherry coke och vanilla coke!!! alla mina tre favvisar. jag var tvungen... det var så gott...
jag köpte också ett mini paket med jelly belly beans och blev helt lycklig, för det finns ju typ ingenstans. och så köpte jag jordgubbsbadskum. jag kommer lukta pedofil när jag är klar! yeeeaaaah

nu ska jag gå på toa. hoppas ni också gör det. hahahahah


Chicken and biscuits and a side of gravy

Ah fredag..
Rätt skönt men jag är svinigt trött och sitter därför och skelar framför Medea som jag ska diskutera om på måndag. Jag får väl ta med den på tåget till Göteborg.

Hela veckan har varit en crazy mess, men nu börjar det reda ut sig mer och mer.
Mina föräldrar har varit dödsoroliga, enligt mig helt i onödan, men det är fint och bra att dom bryr sig så mycket. Jag har antagligen gett dom oförskämt mycket mer gråa hår genom åren.
Jag har iallafall sovit från klockan ett till halv åtta idag! Så himla duktig tycker jag att jag är.
Och innan jag gick och la mig gjorde jag lite korsord, läste lite i the dirt och slog in paket till johannes. han fyller ju år idag så jag ska bjuda honom på middag och sånt. väldigt blondinbella och nils!

pratade med julia igår, det var askul. hon är en hot mess som vanligt och det är härligt. och jag fick reda på att hon också funderar på att åka till göteborg typ nästa år och wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.
pauline, julia och stina back together again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så jävla underbart. jag blir pirrig i handlederna av det. vilket låter som jag har parkinson eller MS men det är mer att handlederna är spattiga informationen. :D tjo och tjim!

Nästa vecka bär det av till att bli blond! Lena ska hjälpa mig och jag är så jävla glad över det. hon gjorde malins hår så himla fint så jag har no worries. Köpte en fin inflyttningspresent till henne också.

Vet ni vad som hände igår?
Jag duschade innan jag gick till skolan. det har jag gjort ungefär en gång förut. det var ganska häftigt. jag luktade liksom inte gammal skurtrasa... asballt.

men åter till julia lite. det var så kul att höra henne och prata och sånt. moderation is the keyword till allt alltså..
jag missbrukade julia ett låångt tag, sen gick jag över till johannes. nu umgås/pratar jag med båda lagom. mellanmjölk.

sitter och lyssnar på little girls med oingo boingo och tycker allt är rätt bra. har nästan helt släppt det som hände förra helgen och ska chilla med alkohol. dom flesta av mina riktiga nedfall har ju varit av alkohol. inte mycket dock, lite verkar räcka för att jag ska bli bonkers.

Har verkligen aldrig varit så konstig som jag var i lördagsnatt.
Det började ju med att en snubbe skällde ut mig och jag blev helt knäckt och fylldes av sån ångest så jag trodde jag skulle dö. När de andra gick till pastabaren (ewwww) så gick jag hem och jag var helt livrädd på vägen hem, jag såg fåglar överallt och om det reste sig någon skugga bakom mig så trodde jag någon försökte slå mig. när jag väl kom hem var jag helt slut.  jag drog av mig kläderna och knäckte en rakhyvel och pillade bort rakbladen och verkligen bestämt skar mig så mycket jag kunde.
allt detta är inte helt ovanligt vid mina nedfall MEN here is the scary part. Eftersom jag blödde ganska kraftigt så blev ju hela golvet rött och då börjar jag ta mina händer i det!!! HALLÅ LIKSOM?!??! och började smeta ut allt på blod på mina armar och till slut var jag helt täckt.
jag satt som i trans och bara stirrade men sen fattade jag väl mitt förnuft och ringde johannes som kom springande som en get med turbomotor.
och när han kom var jag helt övertygad om att jag drömde och gick och sa det för mig själv konstant och han fick torka upp allt och plåstra om mig och jag fattade inte ett skit av vad som pågick.  jag trodde verkligen att jag drömde för allt var så långt ifrån verkligt.
sen lugnade jag ner mig och vi åt lite och kollade på mary poppins och sen bad jag honom att gå hem och jag somnade.
när jag vaknade mindes jag ingenting men det kom tillbaka till mig ganska fort när jag märkte att jag hade bandage på armen.

så jääääääääävla läskigt. sen blev ju inte overklighetskänslorna bättre av att jag inte sovit någonting på flera dagar och struntat i mina mediciner.
men som sagt! Nu har jag sovit, tagit mediciner och självfallet inte skurit mig, jag vill ju verkligen inte det. Men återfall är ju inte så konstigt.
jag mår bättre bara. och så ska jag till Pauline i göteborg och det ska bli så kul. och det ska bli kul ikväll, jag ska göra sushi hela eftermiddagen och sen ska mamma locka mitt hår hahah. jag är så gay.

RSS 2.0